U Baški i Krku ukradeni bicikli i romobil, krađe i na Rabu i u Crikvenici

Kaznenim djelima oštećeno je troje hrvatskih državljana, 43-godišnja državljanka Danske i obrt iz Krka, a sveukupna šteta se cijeni na oko 38.500 kuna

Tijekom jučerašnjeg dana, 13. siječnja, iz kampa u Baški na otoku Krku za sada nepoznati počinitelj otuđio je dva bicikla marke Mountain bike, model Cannondale, crne boje sa zelenim i žutim dijelovima (na slici).

Osim ova dva bicikla od početka srpnja  na području Policijske uprave primorsko-goranske otuđena su još dva bicikla, i to  bicikl marke Giant, model Rincom, bijelo-crne boje, koji je otuđen u Barbatu na Rabu te crno-bijeli bicikl marke City Lite.

U istom razdoblju otuđena su i dva električna romobila, od kojih je romobil marke Ms Energy E20 E-Scooter, otuđen iz trgovačkog centra u Krku, dok je romobil crne boje otuđen iz spremišta kuće na području Crikvenice.

Kaznenim djelima oštećeno je troje hrvatskih državljana, 43-godišnja državljanka Danske i obrt iz Krka, a sveukupna šteta se cijeni na oko 38.500 kuna.

Ukoliko netko uoči navedene bicikle i romobile, informacije može dojaviti  na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji, putem e-maila: primorsko-goranska@policija.hr ili putem aplikacije e-policija.

 

error: Content is protected !!