TZ Malinska ima novu turističku brošuru. Evo kako i gdje je možete preuzeti

U gastro segmentu istaknuti su brojni lokalni specijaliteti poput svježe ribe, ovčjeg sira, pršuta, janjetine te ekstra djevičanskog maslinovog ulja dobivenog iz autohtonih sorti maslina. 

Turistička zajednica Općine Malinska – Dubašnica predstavila je novu brošuru posvećenu promociji turizma na području Malinske, u kojoj se kroz atraktivne fotografije mogu pronaći sve potrebne informacije za kvalitetan, opušten odmor.

Brošura je prevedena na engleski, njemački i talijanski te obuhvaća aktivnosti koje su na raspolaganju turistima, od smještaja, gastronomije, aktivnog odmora, pa sve do jednostavnog uživanja i opuštanja na predivnim plažama i suncu.

U brošuri su se tako našle informacije o smještaju visoke kategodije, malim obiteljskim hotelima te gastro ponudi, wellnesu, bazenima i animacijama za djecu koje nude. Obuhvaćen je i privatni smještaj, od apartmana i soba do kuća za odmor i luksuznih soba, ali i turističke agencije koje su gostima na raspolaganju.

U gastro segmentu istaknuti su brojni lokalni specijaliteti poput svježe ribe, ovčjeg sira, pršuta, janjetine te ekstra djevičanskog maslinovog ulja dobivenog iz autohtonih sorti maslina.

Svoje mjesto u novoj brošuri pronašle su i biciklističke i pješačke staze te planinarski putevi idealni za posjetitelje željne aktivnog odmora u prekrasnoj prirodi, a obuhvaćena je i povijest ovoga kraja kroz kulturne i sakralne znamenitosti te zbirku arheoloških artefakata sa nalazišta Cickini. Brojne plaže povezane su upravo atraktivnim šetnicama te su idealne za odmaranje i uživanje.

Primjerak brošure moguće je preuzeti u Turističko informativnom centru TZO Malinska, tijekom radnog vremena, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Online verziju brošure na hrvatskom i engleskom jeziku možete preuzeti OVDJE, a na njemačkom i talijanskom jeziku OVDJE.

 

error: Content is protected !!