TZ Malinska objavila poziv za sufinanciranje marketinških aktivnosti iznajmljivača u 2021. godini

TZ će sufinancirati prihvaćene programe marketinških aktivnosti do 50% troškova ukupnih ulaganja, a do maksimalnog iznosa od 500,00 kuna.

Turistička zajednica Općine Malinska – Dubašnica objavila je javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti u 2021. godini, kako bi se podigla razina kvalitete i modernizirao način komuniciranja i promoviranja privatnog smještaja. S obzirom na nepredvidljivu sezonu i epidemiološku situaciju, dio sredstava namijenjen je pružateljima ugostiteljskih usluga u domaćinstvu – privatnih iznajmljivača na području Općine Malinska – Dubašnica, kako bi im se barem djelomično pomoglo u ovoj neizvjesnoj situaciji.

“Ovim putem pozivamo vas da se prijavite i iskoristite priliku za poboljšanje kvalitete promocije i marketinga svojih objekata što pridonosi i boljim krajnjim rezultatima”, kažu iz turističke zajednice.

TZ će sufinancirati prihvaćene programe marketinških aktivnosti do 50% troškova ukupnih ulaganja, a do maksimalnog iznosa od 500,00 kuna.

Kao predmet sufinanciranja moguće je prijaviti fotografiranje interijera i eksterijera smještajnih objekata, izradu video zapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata, nabavu softvera za vođenje obiteljskog smještaja (booking i sl. ), oglašavanje u domaćim i stranim medijima, tiskovinama i društvenim mrežama, izradu promidžbenih materijala (prospekti, letci, vizitke i dr…) te ostale promidžbene aktivnosti koje pomažu promociji obiteljskog smještaja.

Sve detalje, uvjete i potrebnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

error: Content is protected !!