Travelers’ Choice Awards 2020: Malinskarski caffe među 10% najboljih svjetskih restorana

Velika je to potvrda za trud i rad King’s Caffea Malinska, čiji vlasnici od otvorenja grade sjajnu gastro priču koja je i samu Malinsku stavila na gastro kartu Kvarnera

Malinskarski King’s Caffe dobitnik je laskave nagrade Travellers Choice 2020 za 10% najboljih svjetskih restorana po izboru Tripadvisora! Na temelju pune godine recenzija Tripadvisora, prije bilo kakvih promjena prouzročenih pandemijom, dobitnici nagrada poznati su po tome što dosljedno primaju odlične povratne informacije putnika i gostiju, što ih stavlja u top 10% ugostiteljskih poduzeća širom svijeta.

“Dobitnici 2020 Travelers’ Choice Awards mogu biti ponosni na ovo jedinstveno priznanje. Iako je iza nas godina puna izazova za sve koji rade u sferi putovanja i ugostiteljstva, ovo je poseban trenutak za proslavu uspjeha naših partnera. Izuzetna usluga i kvaliteta ono je što dobitnike ove nagrade čini toliko popularnima. Stoga ova nagrada nije samo zaslužena, nego je i velika inspiracija putinicima i kolegama u trenutku kada se svijet ponovo počinje otvarati”, rekla je Kanika Soni, šefica komercijalnog odjela pri Tripadvisoru.

Tripadvisor mjesečno koristi i po 463 milijuna putnika koji na ovoj platformi mogu pronaći više od 860 milijuna recenzija restorana, izleta, putovanja i doživljaja iz cijelog svijeta.

Veliko je to priznanje za trud i rad King’s Caffea Malinska, čiji vlasnici od otvorenja grade sjajnu gastro priču koja je i samu Malinsku stavila na gastro kartu Kvarnera. Najbolja potvrda njihovog rada i truda je terasa koja je bila puna čak i u najneizvjesnijim korona-vremenima, dok mnogi drugi još nisu ni razmišljali o otvaranju. Tada, kao i uvijek kada je bilo teško, spasili su ih njihovi stalni gosti, ali i fantastične recenzije upravo na Tripadvisoru.

“Imati bilo kakav ugostiteljski objekt u srcu nekog mjesta ne znači predstavljati samo sebe, nego i cijelu zajednicu. Dojam koji ostavljamo je izuzetno bitan, jer smo nekim gostima prvi susret s lokalnim stanovništvom. Zato mislim da je raditi ovaj posao na ovakvom mjestu istovremeno i čast i velika odgovornost. Ljudi moraju shvatiti da svi možemo postići puno više zajedno nego kao pojedinci; svatko može pridonijeti na neki svoj način, makar minimalan i to je ono što upravo u ovim neizvjesnim vremenima može biti presudno”, rekao nam je u nedavnom razgovoru Jozef Lleshi, kojega s bratom Leonardom gotovo uvijek možete naći u malinskarskom King’su, punih ruku posla i s osmijehom na licu.

“Hvala svim prijateljima, zaposlenicima, gostima te ostalim fanovima za ovaj veliki uspjeh”, komentirali su ovaj novi, veliki uspjeh.

Čitav razgovor s Jozefom i Leonardom o njihovom putu do uspjeha možete pročitati ovdje.

error: Content is protected !!