Terme Selce: Već 30 godina vaš pouzdan partner u očuvanju zdravlja

“U Selcu je Poliklinika Terme smještena na samo 100 metara od mora gdje provodimo dio terapija, a u podružnici u Rijeci na Trsatu u neposrednoj blizini Sveučilišta u Rijeci. Ono što je važno reći da ovdje na jednome mjestu možete dobiti kompletnu obradu, dijagnostiku i terapiju, bez ‘šetanja’ i čekanja, od strane iskusnih stručnjaka s vrhunskim rezultatima”.

Bez obzira na okolnosti, u životu je uvijek važno imati partnera na kojeg se možete osloniti kako u dobrim tako i u kriznim vremenima, a osobito u trenucima kada je u pitanju ono najvrijednije – zdravlje i život. Već više od 30 godina taj oslonac tisućama ljudi su Terme Selce, uz podružnicu u Rijeci kao dodatnu adresu blisku svima koji traže stručnost, vrhunsku kvalitetu i najsuvremenije metode dijagnostike i liječenja – sve na jednom mjestu.

Sportska medicina, interna i kardiologija, zdravi život i stil i rejuvenation programi su ono po čemu je poliklinika poznata, uz učinkovitu, brzu i sigurnu uslugu iznad očekivane, kako rado ističu sami klijenti.

“U Selcu je poliklinika smještena na samo 100 metara od mora gdje provodimo dio terapija, a u podružnici u Rijeci na Trsatu u neposrednoj blizini Sveučilišta u Rijeci. Ono što je važno reći da ovdje na jednome mjestu možete dobiti kompletnu obradu, dijagnostiku i terapiju, bez ‘šetanja’ i čekanja, od strane iskusnih stručnjaka s vrhunskim rezultatima”, kaže nam Tea Brozičević, dr. med, specijalist dermatologije i venerologije, dok sjedimo u moderno opremljenom prostoru Poliklinike u Rijeci.

Vrhunski specijalisti za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju rješavaju zdravstvene probleme poslovnih ljudi, posebno onih na sjedećim poslovima koji su identificirani drugim razlogom bolovanja. Također, njeguje se tradicija liječenja akutnih i kroničnih stanja i bolesti lokomotornog sustava kod starijih osoba, mladih i djece.

Kao Biodex izokinetički referentni centar za Hrvatsku, Terme nude posebne programe dijagnostike i terapije kako za sportaše, tako i za rekreativce i sve ostale. O kvaliteti usluge najbolje svjedoči više od 120 poznatih sportskih imena koja su rješenje za svoje probleme pronašla upravo ovdje: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Domagoj Duvnjak i Blaženko Lacković samo su neki od njih.

Podružnica Terme u Rijeci: Moderni Centar dermatologije i kozmetologije

Poliklinika Terme se pokazala kao provjeren i pouzdan partner za poboljšanje zdravlja i kompletne dobrobiti u svim sferama i aspektima života, a u tom kontekstu njihovim klijentima su na raspolaganju i programi zdravog stila života, liječenje stresa, pomoć u borbi protiv pretilosti, psihološko i nutricionističko savjetovalište, ali i moderni Centar dermatologije i kozmetologije.

“Podružnica uspješno djeluje već 20-ak godina, dok posljednje četiri godine razvijamo dermatologiju i kozmetologiju, uz holistički, individualni pristup svakom pacijentu. Na koži se sve vidi i možemo reći da je ona pravo ogledalo duše”, ističe doktorica Tea Brozičević, specijalist dermatologije i venerologije, uz napomenu da u ovom kontekstu ne govorimo samo o estetici, već prvenstveno o zdravlju čitavog organizma.

Pregledi madeža, promjene na koži, manji kirurški zahvati, estetika, akne, tretmani IPL laserom, regenerativna medicina i anti-age terapija, kozmetologija, tretmani lica i tijela – sve kroz individualan pristup uz podršku i praćenje eksperata u svojim područjima garancija su besprijekornih rezultata.

Osim svega navedenog, ne smijemo zaboraviti istaknuti i internu medicinu i kardiologiju za sistematske preglede koji služe kao izuzetno bitna prevencija potencijalno smrtonosnih kardiovaskularnih bolesti.

Detaljnije informacije o dostupnim programima i terapijama možete naći na službenim mrežnim stranicama Poliklinike Terme Selce, a za dogovor oko termina potrebno je nazvati broj telefona 051 764 055 (Selce) ili 051 400 420 (Rijeka), ili poslati e-mail na info@terme-selce.hr. Ako ste ograničeni vremenom na raspolaganju vam je i broj telefona 098 329 299.

Vidimo se u Selcu i/ili Rijeci!

Poliklinika Terme – Selce
Prilaz I.L.Ribara 8, Selce

Tel.: +385 (0)51 764 055

Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka
S. Krautzeka 66 C, Rijeka

Tel.: +385 (0)51 400 420

www.terme-selce.hr
info@terme-selce.hr

error: Content is protected !!