“Sunflower Award”: Poljoprivrednoj zadruzi Vrbnik srebrna povelja u kategoriji “Vinski turizam”

Čak pet vrijednih priznanja, prema odluci ocjenjivačkog žirija, stiglo je u Primorsko-goransku županiju

U Zaprešiću je održana na svečanoj dodjeli nagrada “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award” za 2020. godinu, koju već osmu godinu organizira hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”. Riječ je o udruzi koja se bavi poticanjem razvoja ruralnog turizma, podržavanjem i kreiranjem projekata u ruralnim prostorima, opstankom i razvojem hrvatskog sela.

Čak pet vrijednih priznanja, prema odluci ocjenjivačkog žirija, stiglo je u Primorsko-goransku županiju. Srebrna povelja u kategoriji “Vinski turizam” dodijeljena je POLJOPRIVREDNOJ ZADRUZI VRBNIK, u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru” brončana povelja manifestaciji “GORSKI KOTAR – BIKE TOUR” a u kategoriji “Tradicijska (ruralna) domaćinstva” također brončana povelja za “ROBINZONSKI SMJEŠTAJ U INDIJANSKIM ŠATORIMA, RANCH ČARGONJA” iz Fužina.

Dodijeljena su i dva posebna priznanja za tradicijske manifestacije i to “Ophodu halubajskih zvončara” i manifestaciji “Plodovi gorja” iz Ravne Gore.

error: Content is protected !!