Stara Baška: Cesta na kojoj su poginula dvojica mladića dobit će zaštitnu ogradu

Također, raspisan je i poziv na dostavu ponuda za izvođenje radova na rekonstrukciji mrtvačnice na groblju Sv. Blaž u Puntu

Općina Punat raspisala je poziv na dostavu ponuda za dobavu i ugradnju zaštitne cestovne ograde na ulazu u Staru Bašku gdje su početkom prošlog travnja tragično stradala dvojica mladića.

Projektnim rješenjem planirana je izgradnja armirano betonske pasice i postavljanje 67m’ zaštitne ograde. Vrijednost investicije procijenjena je na 140.000,00 kn. Poziv na dostavu ponuda otvoren je do 31. siječnja i objavljen je na internetskoj stranici Općine.

Također, raspisan je i poziv na dostavu ponuda za izvođenje radova na rekonstrukciji mrtvačnice na groblju Sv. Blaž u Puntu. Projektom je planirana zamjena podnih podloga, postavljanje spuštenog stropa sa indirektnom rasvjetom i zamjena stolarije. Predviđen je novi razmještaj prostorija rušenjem i postavljanjem novih pregradnih zidova. Zamijenit će se elektroinstalacije i instalacije dovoda i odvoda vode te kupaonska galanterija, a cijeli objekt će se osvježiti uređenjem fasade i unutarnjim ličenjem.

Poziv na dostavu ponuda objavljen je na internetskim stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Izvor i foto: FB/Općina Punat

error: Content is protected !!