Srijedom u Vrbniku: Najljepši dueti u izvedbi Antonija Krištofića i Matee Dujmović uz klavirsku pratnju Matea Žmaka

Antonio i Matea publici su bez sumnje već poznati sa niza festivala i TV showova, a Mateo Žmak trenutno je jedan od najeminentnijih pijanista mlade generacije u Hrvatskoj

U programu Srijedom u Vrbniku, ove srijede, 07. srpnja na Placi Vrbničkog statuta s početkom u 21 sat nastupit će mladi glazbeni duet Antonio Krištofić & Matea Dujmović uz klavirsku pratnju Matea Žmaka. Koncert je sastavljen od najvećih regionalnih i svjetskih hitova i najljepših dueta, a donosi ga mladi trojac koji publika već bez sumnje poznaje.

Antonio Krištofić mladi je pjevač iz Opatije koji svoju glazbenu karijeru gradi od 2008. godine, a danas je prepoznat kako u Hrvatskoj, tako i u čitavoj regiji, odnosno susjednim zemljama. Od HRT-ove emisije “Pjevaj moju pjesmu”, preko X Factora Adria, MIK-a, šibenskog i Splitskog festivala, Čanson festa sve do mjuzikla “Sušak, Sušak” pa čak i showova poput Zvezda Granda i niza nagrada u Austriji, Hrvatskoj i regiji, Antonio sigurnim korakom gradi svoj put na glazbenoj sceni.

Mateo Žmak trenutno je jedan od najeminentnijih pijanista mlade generacije u Hrvatskoj. Započeo je glazbeno obrazovanje klavira s 9 godina, a trenutno je student četvrte godine Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu. Mateo je dobitnik tri prve nagrade na međunarodnim natjecanjima posebne nagrade HDS-a i EPTA-a, šest drugih nagrada na regionalnim natjecanjima te pet drugih na međunarodnim natjecanjima.

Matea Dujmović je pjevačica raskošnog vokala, koja je nastupala na brojim festivalima poput Melodija Istre i Kvarnera i Grobničke skale. Sudjelovala je u dva mjuzikla te na koncertima među kojima posebno ističe koncert Božić je ljubav s Antoniom Krištofićem u centru Gervais u Opatiji. Mnogima je poznata i zbog sudjelovanja na HRT-ovim emisijama The Voice te A strana.

error: Content is protected !!