FOTO/VIDEO Krčki knezovi Frankopani otvorili su 499. Krčki sajam – zabava može početi!

Prvi dan sajma započeo  je nizom zanimljivih radionica, uz vitezove i atraktivan fire show te neizostavnu svečanu povorku Knezova Krčkih Frankopana i njihovih brojnih uzvanika

Kako tradicija već nalaže, Krčki knezovi Frankopani i ove su godine, 499. put, službenim otvorenjem označili početak najzanimljivijeg dijela godine u gradu Krku: započeo je Krčki sajam – Lovrečeva. Baš kao što su to činili Krčani i njihovi gosti kroz prethodna stoljeća, od ovoga utorka u Krku se ponovo trguje, zabavlja, pleše i pjeva, a “otočna prijestolnica” ponovo je centar brojnih zabavnih događanja.

Prvi dan sajma započeo  je nizom zanimljivih radionica, a brojnu publiku u davnu prošlost vratili su vitezovi i atraktivan fire show u večernjim satima, uz neizostavnu svečanu povorku Knezova Krčkih Frankopana i njihovih brojnih uzvanika.

Glazbeni dio programa u pravom feštarskom duhu sjajno je otvorio Mauro Staraj i njegova La Banda, rasplesavši kompletnu publiku na krčkoj rivi, a sviralo se, pjevalo i odlično zabavljalo – kako to sajmenom danu i pristaje – i na brojnim drugim krčkim uličicama i trgovima.

Svakako valja spomenuti i Dječji zbor Mići Boduli, folklorno društvo Poljica, Gradsku glazbu Krk i sjajan Night Express koji su također doprinijeli sjajnoj atmosferi.

Već večeras na pozornicu na krčkoj rivi stiže TBF, a čitav program Krčkog sajma dostupan je OVDJE.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

499. Krčki Sajam – Lovrečeva

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!