Šest dama, pet brandova, jedan Zlatni otok: Krčka škatula novi je suvenir koji je zasjenio svu jeftinu kinesku ponudu

Najčešći klijenti su nam klijenti zasad iznajmljivači kuća za odmor i apartmana, ali Krčka škatula poklanja se i za vjenčanje, kao poseban poklon za posebne prilike ili znak pažnje. Personalizirana je, tako da je moguće odabrati i veličinu i sadržaj kutije

Šest vrijednih žena, pet brandova, jedan otok – “Krčka škatula” novi je proizvod na hrvatskom tržištu koji u sebi sadrži neke od najljepših atributa Zlatnog otoka.

Na inicijativu Daniele Drčec, uz inspiraciju izniklu iz same prirode, mnogima već poznate otočne majstorice “ručnog rada” sabrale su svoje znanje, iskustvo i mnoštvo ljubavi i utkale ih u kutiju punu autohtonih proizvoda s otoka Krka. Aromatizirane soli, umaci i pekmezi, loptice od reciklirane ovčje vune, prirodni sapun i suveniri – sve to može se, prema željama kupca, naći u Krčkoj škatuli, kao savršen suvenir, poklon dragoj osobi ili paket dobrodošlice u apartmanima i kućama za odmor.

Daniela Drčec pritom potpisuje poznati aDORAble brend, zatim su tu Andrijana Fiorentin Rušin i Mirela Rušin kao Lavandin Krk, ilustratorica Tamara Travaš, Jasminka Gršković ili Blue sheep brend te Gordana Karabaić koja potpisuje G art workshop.

“Želja mi je bila okupiti ljude sa otoka koji vlastitim rukama rade nešto posebno, sve kako bi na tržištu ponudili jednu vrstu personaliziranog, ručno rađenog suvenira kakav je nedostajao. Kao kupac tražila sam brendove koji su drugačiji od standardne kineske ponude suvenira, uobičajene za turistička mjesta, a pritom sam naišla na jedinstvene žene koje rade divne stvari i mogu ponuditi vrijednost više onome što sam kao aDORAble već i sama stvarala. Tako je nastala Krčka škatula”, objašnjava nam Daniela.

“Reakcije kupaca su pozitivne. Ljudima je dosta jefitinih kineskih suvenira i sve se više traži autohtoni ručni rad malih proizvođača. Sve što radimo radimo same, svojim rukama i zaista uz puno truda i ljubavi. U svaki naš proizvod utkani su sati i sati strpljivog rada, a mi se međusobno sjajno nadopunjujemo i proizvodima i karakterima”, kaže Daniela.

“Mi za svaki naš proizvod gorimo i ginemo, kako se to ono kaže. Najčešći klijenti su nam zasad iznajmljivači kuća za odmor i apartmana, ali Krčka škatula poklanja se i za vjenčanje, kao poseban poklon za posebne prilike ili znak pažnje. Personalizirana je, tako da je moguće odabrati i veličinu i sadržaj kutije”, pojašnjava nam Daniela, dodajući da u dogovoru s kupcem modificiraju škatulu ovisno o prigodi, cjenovnom rasponu i vlastitim afinitetima.

Cijene se kreću od 20-ak kuna za pojedinačne proizvode do oko 500 kuna za najveću Krčku škatulu, a sve je dostupno na www.adorable.hr.

error: Content is protected !!