Portal Majstori Krk već pune 3 godine uspješno spaja izvođače radova s klijentima

Sve informacije, detalji, partneri i naravno – majstori otoka Krka – nalaze se samo jedan klik daleko

Portal majstorikrk.com već 3 godine uspješno spaja izvođače radova na Krku s njihovim klijentima, kao najveća, ali i jedina baza izvođača radova na Krku. Kvalitetu portala uvijek iznova dokazuju novi majstori koji stalno pristižu na portal, ali i oni stari koji su od samog početka na njemu, prepoznajući sve benefite ovakvog načina dostupnosti budućim klijentima.

Velika prednost portala je besplatno korištenje za klijente, a o kvaliteti njihova rada svjedoči i činjenica da su njegove osnivače već kontaktirali zainteresirani iz drugih krajeve Hrvatske, ne samo kako bi uputili komplimente i pohvale, već i s molbom za dozvolu da “kopiraju” ovakav način oglašavanja i u svojim krajevima.

Statistički gledano, publiku portala majstorikrk.com čini mahom mlađa generacija koja je navikla sve bitne informacije dobiti online, što ovu otočnu internetsku platformu čini nezaobilaznom bazom kako sadašnjosti, tako i budućnosti.

Portal je tijekom posljednje tri godine rada ugostio i nekoliko poznatih imena u kategoriji Blog, a s portala najavljuju i niz kvalitetnih članaka na temu građevine u nadolazećim mjesecima.

Svim majstorima koji žele doći do novih klijenata na Krku s portala majstorikrk.com poručuju kako još uvijek ima mjesta u pojedinim kategorijama. Prijava majstora na portal obavlja se na samom portalu jednostavnim ispunjavanjem prijavnice na samoj stranici.

Sve informacije, detalji, partneri i naravno – majstori otoka Krka – nalaze se samo jedan klik daleko, upravo OVDJE.

 

error: Content is protected !!