RTL Potraga otkrila identitet misteriozne žene s Krka: “Njen nakit nosile su Brigitte Bardot, Barbara Streisand i “Prijatelji”, a onda je sve pošlo po zlu

U nekom su trenutku stvari po Adamcovu pošle po zlu. Ostala je bez svega, nakon slave je postala beskućnica

RTL Potraga u svojoj večerašnjoj emisiji donosi priču o misterioznoj ženi koja je 12. rujna pronađena ozlijeđena, bez dokumenata i svijesti o tome tko je i od kuda dolazi.

U najavi večerašnje emisije novinari RTL Potrage ekskluzivno otkrivaju da je riječ o Slovakinji koja je kao dizajnerica godinama bila dio svjetske estrade. Ime joj je Daniela Adamcová, a  svojedobno se vrlo uspješno bavila izradom dizajnerskog nakita, koji su nosile i svjetske zvijezde poput Brigitte Bardot, Diane Ross, Barbare Streisand i glumci hit serije “Prijatelji”.

“No, u nekom su trenutku stvari po Adamcovu pošle po zlu. Ostala je bez svega, nakon slave je postala beskućnica i završila u američkim udrugama koje se bave rehabilitacijom beskućnika i osobama s mentalnim i ovisničkim problemima”, doznaje RTL.

“Neslužbeno smo doznali da je potom putovala Europom pa je tako vlakom došla i do Hrvatske. Kako je završila u divljini otoka Krka na obali, ozlijeđena, dehidrirana i bez svijesti o sebi, moći ćete vidjeti u našoj emisiji večeras”, kažu iz RTL Potrage,

Službena potvrda policije potvrdila je da je riječ o 57-godišnjoj državljanki Slovačke.

error: Content is protected !!