Rist/Bubalo DENTAL CENTAR: Otvoren suvremeni stomatološki centar u Krku

„Želja nam je sa svakim radom pomalo pomaknuti vlastite granice u profesionalnom smislu, kako bi pacijent u Krku mogao dobiti jednako kvalitetnu uslugu kao u centru Zagreba ili Beča. To je način na koji pristupamo poslu, a odraz je naše ljubavi prema struci i uvjerenja da svaki pacijent zaslužuje najbolje“

U samom centru grada Krka, na adresi Kralja Tomislava 2/1 otvoren je moderan dentalni centar koji nudi sve stomatološke usluge na jednom mjestu; od čišćenja kamenca, izbjeljivanja do aparatića, krunica i implantata.

Stomatološki tim predvode Kristijan Rist, specijalizant oralne kirurgije i Anđela Bubalo, doktorica dentalne medicine. Mladi stručnjaci kontinuirano se educiraju i prate promjene koje digitalizacija donosi stomatologiji kao struci. „Želja nam je sa svakim radom pomalo pomaknuti vlastite granice u profesionalnom smislu, kako bi pacijent u Krku mogao dobiti jednako kvalitetnu uslugu kao u centru Zagreba ili Beča. To je način na koji pristupamo poslu, a odraz je naše ljubavi prema struci i uvjerenja da svaki pacijent zaslužuje najbolje“, istaknuo je dr. Rist.

Želja da ostanu u korak s digitalizacijom očituje se i u izboru opreme. Uz najmodernije stomatološke uređaje, opremljeni su i uređajima za snimanje zubi. Nude usluge kompletne rendgen dijagnostike zubi i čeljusti poput dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih snimki zubi (ortopan i CBCT). To je prepoznao i renomirani njemački proizvođač stomatoloških uređaja KaVo i dodijelio im titulu „KaVo referentna klinika“ koju posjeduje ukupno šest klinika u regiji.

Uređenje interijera, također, ne nalikuje na klasične čekaonice stomatološke ordinacije. Toplina i ugodnost prostora postignuti su uporabom prirodnih materijala i smirujućih, nježnih boja. Izabrana paleta boja i detalja prati dizajn zgrade te na taj način zaokružuje cijelu priču.

“Svjesni smo da je odlazak zubaru većini ljudi stresan događaj. Uređenjem prostora, odabirom materijala i svojim pristupom želimo to promijeniti. Vizija ordinacije u kojoj se pacijent osjeća opušteno i ugodno vodila nas je u donošenju odluka pri uređenju ordinacije, a vodi nas i u svakodnevnom radu“, objašnjava za kraj dr. Bubalo.

Više informacija o radu i uslugama Rist/Bubalo DENTAL CENTRA možete dobiti pozivom na broj 051 549 626 ili putem maila: info@rist-bubalo.com.

 

error: Content is protected !!