Restoran Vila Rova u prestižnom “Falstaff Restaurant Guide Croatia 2024”

Novi je to korak u naporima dubašljanskog restorana da ovaj plavo-zeleni kutak otoka Krka upiše na gastro kartu Europe, a sljedeća prilika u istom smjeru na rasporedu je već 11. srpnja

Prestižni Falstaff, vodeća medijska platforma na području Njemačke, Austrije i Švicarske, koja potpisuje ugledan istoimeni travel časopis s eno-gastro-travel temama, ovih je dana objavio top listu najboljih hrvatskih restorana. Časopis čija tiraža broji oko 150 tisuća primjeraka obuhvaća i “Falstaff Restaurant Guide Croatia 2024”, odnosno gastro vodič hrvatskih restorana, a na ovom se prestižnom popisu našlo i jedno dubašljansko gastronomsko utočište.

Restoran Vila Rova se s visokih 86 od maksimalnih 100 bodova plasirao na popis najboljih restorana Hrvatske, a u vodiču su ga autori predstavili biranim riječima:

“Luksuzni, dobro poznati hotel smješten je među stablima maslina i savršeno dočarava miris mora. Dobar je izbor i za vanjske goste – oku ugodna, kreativna mediteranska kuhinja, uz koju se poslužuju birana hrvatska vina”.

“S oduševljenjem objavljujemo da je restoran Vila Rova prepoznat od strane uglednog Falstaff gastronomskog vodiča za Hrvatsku za 2024. godinu s dodijeljenih čak 86 bodova! Ovo postignuće velika je nagrada za predanost i marljivost našeg iznimnog tima i svih partnera koji svakodnevno teže izvrsnosti kako bi svakom gostu pružili jedinstveno gastronomsko iskustvo. Zahvalni smo Falstaffu, najvećem magazinu za vina, hranu i putovanja na njemačkom govornom području, na ovom važnom priznanju”, poručili su iz Vile Rova.

Novi je to korak u naporima dubašljanskog restorana da ovaj plavo-zeleni kutak otoka Krka upiše na gastro kartu Europe, a sljedeća prilika u istom smjeru na rasporedu je već 11. srpnja.

“Pozivamo prijatelje i sve gurmane na večeru u 4 slijeda “Krk na tanjuru – samoniklo bilje”. Riječ je o konceptu večere gdje jednom mjesečno restoran Vila Rova nudi svojim gostima jedinstveno tematsko gastronomsko putovanje otokom Krkom, sastavljeno od lokalnih namirnica pripremanih tehnikama kuhanja iz cijelog svijeta. Ovoga puta tema je samoniklo bilje otoka Krka, s obzirom da je otok Krk poznat po jednoj od najbogatijih flora na Mediteranu”, poručuju iz restorana.

Najnovija prilika za doživljaj otoka Krka iz kuhinje sjajnog chefa Marina Pleše moguća je uz rezervaciju putem službenih mrežnih stranica restorana, www.restoran-vila-rova.com.

error: Content is protected !!