Punat: Sve je spremno za još jedan Velvet festival!

Velvet je i ove godine na prekrasnom kompleksu plaža „Medane“ tik uz more privukao veliki broj posjetitelja iz Hrvatske, ali i mlade iz čak 22 zemlje svijeta koji će uživati u ritmovima različitih glazbenih žanrova

Ovoga tjedna Punat na otoku Krku po sedmi će puta postati jedinstvena kulisa jednom od najboljih domaćih umjetničko-glazbenih projekata – Velvet festivalu. Sve je spremno za početak ovog ultimativnog ljetnog događanja koje se ne propušta, a sve starta ovoga četvrtka 29. lipnja. Probrana glazba, super koncerti i DJ-evi, kupanje, zabava na boat partyjima, raznolika gastronomska ponuda i apsolutni hedonizam uz hedonizma uz 40 izvođača, četiri pozornice, pet boat partija i karaoke booth trajat će do 2. srpnja.

Velvet je i ove godine na prekrasnom kompleksu plaža „Medane“ tik uz more privukao veliki broj posjetitelja iz Hrvatske, ali i mlade iz čak 22 zemlje svijeta koji će uživati u ritmovima različitih glazbenih žanrova kao što su elektronska, indie rock i hip hop glazba. Ne čudi stoga da su svi festivalski kampovi i boat partyji rasprodani, uz još samo ograničeni broj festivalskih i jednodnevnih ulaznica.

Za tri dana vrhunske glazbe i impresivan lineup zadužena su neka od najvećih imena glazbene scene. Live će tako nastupiti Grammy-nominirani PVA, regionalne zvijezde Buč Kesidi, koji su nedavno rasprodali Šalatu, The Zenmenn, freekind., egzotični Nemanja, australski Hector Gachan i još mnogi drugi regionalni izvođači. DJ program ugošćuje mnoge internacionalne zvijezde kao što je rezidentica NTS radija, londonska Shy One, svjetski poznati selektor Raphael Top Secret, talijanski Napoli Segreta i Eternal Love, te mladi i stari predstavnici disko i elektronske scene iz cijele regije kao što su Feloneezy, Aleksandra Hrib, Adriatic Social Club, Little Lu, Deeport DJs i pionir yu-disko scene 70ih i 80ih – Peđa Radović.

Osim u glazbi, posjetitelji festivala moći će se opustiti u ambijentu obližnjeg kampa uz paket dobrodošlice za zaštitu od sunca, satove joge te ukusnu Matchu za savršen početak dana. Kako je Velvet ujedno i svojevrsni showcase fotografije i dizajna, na festivalu će biti dostupan i ekskluzivan merch nastao u suradnji s dizajnericama Rinom Malac i Sonjom Tomić te dizajnerom Pavlom Trifunićem, a predstavit će se i brendovi Moje More, Adriatic Club i Brze Guze.

Fantastičnoj i intimnoj atmosferi festivala pridonijet će i gastronomska ponuda za koju će se ove godine pobrinuti bivši sous chef restorana Mano2 i chef hotela Vila Rove u Malinskoj  Marin Pleše,  bivši kandidat  MasterChefa  Tihomir  Krklec  poznatiji  pod nadimkom Afrika te ekipa popularnog street seafood festivala Hook & Cook. Širok asortiman piva na Velvet donosi dva puta nagrađivana najbolja pivovara u Europi – The Garden Brewery koji će posjetiteljima ponuditi sve od klasičnog lagera, IPE, Pilsa, Pale Alea pa do voćnog Florida Weissea, i to s posebnom tehnologijom pakiranja koja omogućuje da pivo što duže ostane hladno i svježe. Uz to, The Garden Brewery će upravo na Velvetu prvi put na hrvatskom tržištu predstaviti novo piće – NORD Hard Seltzer.

Ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 49 € i jednodnevnih po cijeni od 29 € dostupno je putem sustava CoreEvent.

error: Content is protected !!