Promocija desete generacije prvostupnika Visoke poslovne škole PAR

Visoka poslovna škola PAR je prva i jedina privatna visokoobrazovna institucija na području Primorsko – goranske županije koja provodi studijske programe s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse tijekom cijele godine

Danas je na Trgu Riječke rezolucije održana promocija desete generacije studenata Visoke poslovne škole PAR te su tako 41 studentica i student i formalno postali prvostupnici ekonomije.

Rad, trud, zalaganje, želja i motivacija dovele su ih do cilja. Sa studija nose predivne uspomene i sjećanja na studentske dane. Svaka promocija je dan za slavlje, introspekciju, ali i dan za ambiciozne planove, razmišljanje o budućnosti i optimizam. Isto tako, današnji dan obilježava prekretnicu jer simbolički završava jedna etapa života i ulazi se u drugu. Većina nastavlja obrazovanje na diplomskom studiju u PAR-u, no neki si postavljaju pitanja hoće li pronaći posao iz snova, imaju li hrabrosti krenuti u poduzetnički pothvat, neki imaju jasnu viziju, a neki još uvijek tragaju za njom. I to je normalno s obzirom da nitko od nas nema isti put ili jedinstveni recept po kojem bi trebao djelovati.

Uspjeh prvostupnika ne bi bio moguć bez podrške mentora i angažmana profesora Visoke poslovne škole PAR koji su svih ovih godina učili, usmjeravali, savjetovali i ohrabrivali.

Dekanica Nikolić je u svom govoru istaknula: „ Sigurna sam da svi vi imate dovoljno samopouzdanja da krenete za vizijom kada god da se ona pojavi. Krenite na put samo otkrivanja, budite hrabri, ne bojte se izazova i ciljajte uvijek visoko!“

Na promociji su sudjelovali:

 1. ALEN BEČIĆ
 2. ANA VRČIĆ
 3. ANDREA RADIĆ
 4. ANI SLOSAR
 5. ANTHEO MATUCHINA
 6. ANTONIO IVANAC
 7. BOGDAN ZAKLAN
 8. DANIJEL CELCNER
 9. DANIJELA KOVAČ
 10. DAVID MARAS
 11. DENIS CONTE
 12. DINO UDOVIĆ
 13. FILIP BUDIMIR
 14. GABRIELA MARČELJA
 15. HRVOJE VUKIĆ
 16. IVA FLORJANČIČ
 17. IVAN MANCE
 18. KARLA MIKIČIĆ
 19. KARMEN PASTUOVIĆ
 20. KATARINA KALEM
 21. LARA LISTEŠ
 22. LEON FERENČIĆ
 23. MARIJAN BAŠIĆ
 24. MARTA KANAZIR
 25. MARTA KARADAKIĆ
 26. MARTIN DAMIŠ
 27. MATIJA KOVAČIĆ
 28. MAURO MIKULIČIĆ
 29. MIRJANA TOMIĆ
 30. NINA SLAVIĆ
 31. NIKOLINA PAVIĆ
 32. OLIVER LUŠIĆ
 33. PETREA RADOŠ
 34. RENATA TOMIĆ
 35. ROZMARI MARIJAN
 36. SANDRA VALE TOPLER
 37. SARA RADOBULJAC
 38. STEFAN MATAJA MAFRICI
 39. STEFAN TRENTO
 40. VALENTINA RAMAJA
 41. VESNA RADIĆ

Proglašen je i student generacije, STEFAN MATAJA MAFRICI koji se je u svom govoru zahvalio Visokoj poslovnoj školi PAR i svojim govorom motivirao svoje kolege da nastave biti ambiciozni kao što su i do sada bili. Osim toga zahvalio se i svim profesorima ali i svim roditeljima koji su studentima kroz njihov studij bili neizmjerna podrška.

Uprava i igrači HNK Rijeke svojim su dolaskom podržali PAR – svog obrazovnog partnera – začetnika dualne karijere sportaša u Republici Hrvatskoj, jer PAR kontinuirano radi na promicanju i razvoju kulture cjeloživotnog učenja te pokreće nove studijske programe usklađene s potrebama tržišta rada kao što je Sportska akademija, ali su došli podržati i svog dugogodišnjeg sportskog direktora Ivana Mancea, kojem je danas također svečano uručena diploma.

Visoka poslovna škola PAR kao prva i jedina privatna visokoobrazovna institucija na području Primorsko – goranske županije koja provodi studijske programe s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse tijekom cijele godine ovim je svečanim činom promovirala najveći broj diplomanata do sada i obilježila desetu, jubilarnu promociju diplomiranih studenata. Od jeseni kreće i s novim studijskim programom, Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu.

error: Content is protected !!