Festivali, predstave i live koncerti: Donosimo kompletni lineup ljeta na Medanama, zabilježite datume

U rock dijelu programa 22. srpanj rezerviran je za Rundeka, Pipse i Jonathan, a dva dana kasnije, 24. srpnja na Medane stižu i Majke, Brkovi i M.O.R.T.

Dječji program ponedjeljkom, festivali, predstave za odrasle i mališane – Medane Summer Events ovoga ljeta u Punat dovodi zabavu i glazbu u onom obliku koja je u korona-vremenima svima nedostajala. Live, s pozornice smještene uz samu plažu, pod zvjezdanim nebom i u pravoj ljetnoj atmosferi na Medanama su već nastupile The Frajle i pošteno rasplesale oko 500 posjetitelja, a napokon je poznat i kompletan line-up za ostatak ljeta.

U sklopu dječjeg programa, na Medane 28. lipnja stižu streličari klub Maura kal iz Krka, a 5. srpnja i Zdenko Bašić i njegova mitska bića koja će zaisugurno zaintrigirati najmlađe.

14. srpnja stižu Abba & Queen real tribute bands, 1. kolovoza na redu je (Ne)normalni band s najvećim Balaševićevim hitovima, a zatim su na redu i Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Amira Medunjanin i Sergej Ćetković.

U rock dijelu programa 22. srpanj rezerviran je za Rundeka, Pipse i Jonathan, a dva dana kasnije, 24. srpnja na Medane stižu i Majke, Brkovi i M.O.R.T.

Ljeto u Puntu obilježit će i tri festivala – Velvet Festival na rasporedu je 2. i 3. srpnja, Beatpoint Festival 16. i 17. srpnja a Beat na moru će rasplesati Medane od 6. do 8. kolovoza.

Bit će tu i niz odličnih predstava, a cijeli program možete provjeriti u nastavku.

 

error: Content is protected !!