[PROMO] Vrhunska laboratorijska dijagnostika od sada u Rijeci!

Poliklinika u Rijeci sastojat će se od specijalističkog medicinsko-biokemijskog laboratorija i ordinacije interne medicine. Riječka poslovnica je osma poslovna jedinica Poliklinike Analiza u Hrvatskoj uz tri lokacije u Splitu te po jedna lokacija u Dugopolju, Zadru, Šibeniku i Zagrebu.

Rijeka – Od sada Riječani ne moraju više putovati u Zagreb i Split da bi obavili visoko specijalizirane laboratorijske usluge već mogu doći u riječku Polikliniku Analiza koja je svoja vrata otvorila u ponedjeljak 14.06. u zgradi garaže Zagrad.

Ne morate više putovati u Zagreb ili Split kako bi za svoje dijete ili za sebe obavili najpotpuniji alergološki panel od 295 alergena i molekula alergena ili panel intolerancije na hranu od 220 namirnica, genetske testove, testove očinstva, testove za onkološke bolesnike, metaboličke bolesti, testove na prisutnost teških metala te minerala u kosi i brojne druge.

Poliklinika u Rijeci sastojat će se od specijalističkog medicinsko-biokemijskog laboratorija i ordinacije interne medicine. Riječka poslovnica je osma poslovna jedinica Poliklinike Analiza u Hrvatskoj uz tri lokacije u Splitu te po jedna lokacija u Dugopolju, Zadru, Šibeniku i Zagrebu.

“Veliki interes korisnika s područja Primorsko-goranske županije i Istre za posebnim uslugama koje Poliklinika Analiza pruža već 20 godina i desecima tisuća klijenata diljem Hrvatske jednostavno nas je obvezao da se približimo zainteresiranim korisnicima na ovom području. Ovim potezom proširili smo mrežu naših poslovnica i doprinijeli razvoju privatnog zdravstva u Primorsko-goranskoj županiji, a garaža Zagrad u centru Rijeke učinila nam se kao idealna lokacija zbog frekventnosti i dostupnosti” rekao je osnivač i ravnatelj Poliklinike Analiza gosp. Marin Bosotina.

Uz navedeno, Poliklinika Analiza provodit će testiranja na COVID-19 s ciljem pružanja podrške turističkom sektoru, a uz podršku suradnih ustanova će prema potrebi organizirati mobilne timove za testiranje na terenu prema prethodno dogovorenim uvjetima.

Ustanova je osnovana 2001. godine, a predstavlja dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista po obavljenoj laboratorijskoj dijagnostici te teritorijalna rasprostranjenost poslovnih jedinica osnovne su karakteristike ove ustanove. Dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga izdvaja Analizu kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva što potvrđuje preko 70 tisuća pacijenata godišnje.

Radno vrijeme Poliklinike Analiza u Rijeci je radnim danom od 07:00 – 15:00, a Poliklinika se nalazi na adresi Marije Krucifikse Kozulić 2 (Zagrad). Više informacija možete pronaći na službenim stranicama Poliklinike Analiza ili telefonski na 051/309-309.

error: Content is protected !!