U Krku otvoren Avi Studio za rehabilitaciju slušanja i govora

Terapija s djecom u ranoj dobi provodi se kroz igru, a sa svom djecom radi se na poticanju urednog govorno-jezičnog razvoja putem vježbi slušanja, rada na slušnoj pažnji i boljoj slušnoj percepciji

Od listopada 2023. godine u gradu Krku djeluje Avi Studio za rehabilitaciju slušanja i govora, neprocjenjiv za mnoge mališane koji se susreću s većim ili manjim poteškoćama u ove dvije sfere. Studio za slušanje, govor i komunikaciju, ujedno i prvi studio ovog tipa u gradu Krku, vodi Ana Vidoni mag.educ.phon.rehab. s višegodišnjim iskustvom u rehabilitaciji slušanja i govora.

“Terapiju odrađujem kroz individualni i grupni rad s djecom i trudim se posvetiti svakom djetetu na poseban način, uzimajući u obzir njegove potrebe uz puno zadovoljstva i strpljenja. Terapija s djecom u ranoj dobi provodi se kroz igru, a sa svom djecom radi se na poticanju urednog govorno-jezičnog razvoja putem vježbi slušanja, rada na slušnoj pažnji i boljoj slušnoj percepciji. Tijek i pristup u terapiji ovise o nekoliko čimbenika, koji uključuju dob djeteta, fazu prilagodbe, individualne potrebe i suradnju roditelja”, kaže Ana Vidoni.

Ukoliko imate osjećaj da vas vaše dijete ne čuje uredno ili ne sluša; ako se ponekad događa da ne razumijete u potpunosti govor vlastitog djeteta ili sami primjećujete da vaše dijete neke glasove ili cjeline ne izgovara kako treba; ako primjećujete da u ubrzanom tempu života i uz sve obaveze ne uspijevate odvojiti dovoljno vremena za edukativni rad sa svojim djetetom – tada je pravo vrijeme za obratiti se Avi Studiju.

Studio je opremljen odgovarajućim edukativnim igračkama i materijalima za što jednostavniji, brži i zanimljiviji rad u kojemu će djeca učiti i usvajati potrebne vještine sa zadovoljstvom.

U svom višegodišnjem radu Ana Vidoni ima iskustvo stečeno u logopedskom kabinetu Logo u Viškovu, kao i poliklinici SUVAG Zagreb te Dječjem domu Izvor u Selcu, Centru za rehabilitaciju Slava Raškaj u Rijeci te KBC-u Rebro u Zagrebu.

No, o njenom radu najbolje govore zadovoljni roditelji:

“Ne možemo se dovoljno zahvaliti na upornosti i trudu. Zauvijek ćete biti naša teta Ana”; “Želimo vam zahvaliti na posljednjih godinu dana. Naš je dječak jako napredovao i na tome smo vam neizmjerno zahvalni – na cijelom vašem trudu i radu s njim. Jako vas je zavolio i vjerujte da ćete nam svima nedostajati”; “Uistinu ste bili tu za nas… Za usmjeriti, naučiti, za dati puno korisnih savjeta i na tome vam zauvijek hvala”; “Sve preporuke za tetu Anu! Pristupačna, vesela, smirena i puna razumijevanja. Promjena u govoru kod male se primijetila nakon prvog sata i svaki put je bila drastična promjena koju su svi primijetili kada bi moja kćerkica pričala. Neizmjerno zahvalna i na svim savjetima!” – samo su neki od komentara za najdražu tetu Anu.

Avi Studio nalazi se na adresi Šetalište Sv. Bernardina 6, Krk, a sve informacije dostupne su putem kontakt telefona 099 776 5403 ili e-maila vidoni.ana@gmail.com, odnosno putem službene web stranice dostupne OVDJE.

error: Content is protected !!