Prometna nesreća kod Krčkog mosta, hitna pomoć i vatrogasci na terenu

Zbog prometne nesreće privremeno je došlo i do zatvaranja prometnog pravca prema Krčkom mostu te se promet preusmjeravao obilazno preko Kraljevice

Iznad Tifonovne benzinske postaje, na prilazu Krčkom mostu s kopnene strane, u popodnevnim satima došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

Na teren su izašle sve interventne službe, uključujući vatrogasce i tri hitne pomoći. Zasad nema službenih informacija o tome koliko je osoba ozlijeđeno ni jesu li u pitanju teže ozljede.

Zbog prometne nesreće privremeno je došlo i do zatvaranja prometnog pravca prema Krčkom mostu te se promet preusmjeravao obilazno preko Kraljevice.

Inače, tijekom vikenda na prometnicama Policijske uprave Primorsko-goranske dogodilo se 28 prometnih nesreća, u kojima su dvije osobe teško, a pet je lakše ozlijeđeno.

“Pozivamo i ovom prilikom vozače na maksimalni oprez i dosljedno poštivanje prometnih pravila i propisa kako bi se spriječile mogućnosti izazivanja nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama”, izvijestili su iz PU Primorsko-goranske.

error: Content is protected !!