Radni sastanak: Krčka Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir ugostila ravnatelje srednjih škola i učeničkih domova PGŽ-a

Razgovaralo se i o načinu provedbe mature u budućnosti, odnosno izmjenama koje će se dogoditi

Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir u gradu Krku ove je srijede bila domaćin sastanku ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova Primorsko-goranske županije s resornim Odjelom.

Uz opširan dnevni red gdje se raspravljalo o proračunu škola i investicijskom održavanju, analizirali su se i upisi u srednje škole i razgovaralo o epidemiološkoj situaciji kao i o državnoj maturi.

Sastanku su nazočili dr. Nataša Dragaš Zubalj, voditeljica školske medicine koja je odgovarala na pitanja u vezi epidemiološke situacije. Temu oko državne mature obrazlagao je Vinko Filipović, ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje koji je također nazočio sastanku. Razgovaralo se i o načinu provedbe mature u budućnosti, odnosno izmjenama koje će se dogoditi.

Ravnatelje su pozdravile pročelnica Edita Stilin te zamjenica župana Marina Medarić u ugodnoj i konstruktivnoj atmosferi radnog sastanka održanog u Srednjoj školi Hrvatski kralj Zvonimir koja je netom obilježila stotu obljetnicu srednjoškolskog obrazovanja na otoku Krku.

error: Content is protected !!