Prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu

U prtljažnom prostoru navedenog osobnog vozila pronađeno je oko 300 tableta pakiranih u više paketića i bočica raznih količina te oko 70 ampula, a riječ je o tvarima zabranjenim u sportu

Policijski službenici Policijske postaje Krk u suradnji sa Službom kriminaliteta droga PU primorsko – goranske uz sudjelovanje policijskih službenika Jedinice specijalne i interventne policije proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim slovenskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu.

Naime, u nedjelju 20. kolovoza u večernjim satima na području otoka Krka zaustavljeno je osobno vozilo slovenskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao osumnjičenik. U prtljažnom prostoru navedenog osobnog vozila pronađeno je oko 300 tableta pakiranih u više paketića i bočica raznih količina te oko 70 ampula, a riječ je o tvarima zabranjenim u sportu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

error: Content is protected !!