Približava se 12. biciklijada “Osvoji Crni Biser”!

Subota, 24. rujna rezervirana je za Obiteljsku biciklijadu, namijenjenu obiteljima s djecom, a u nedjelju, 25. rujna na rasporedu su Sportska i Rekreativna biciklijada

Kraj rujna već je tradicionalno vrijeme za pravi biser otočnog biciklizma – 12. po redu biciklijadu “Osvoji Crni Biser” koja će se 24. i 25. rujna startati u Puntu.

Subota, 24. rujna rezervirana je za Obiteljsku biciklijadu, namijenjenu obiteljima s djecom, a koja će se voziti po asfaltnoj i laganoj makadamskoj podlozi u dužini staze od 18 kilometara.

U nedjelju, 25. rujna na rasporedu su Sportska i Rekreativna biciklijada. Rekreativna grupa će proći stazu od 27 kilometara čijih 90 posto čini makadamska podloga i panoramski pogled te spust niz Put tri križa.

Sportska biciklijada se zbog tehnički zahtjevnijih puteva sportske biciklijade, ne preporuča se sudjelovanje početnicima i djeci. Namijenjena je MTB Trail expertima zbog zahtjevnosti i težine samih trailova.

Za sve koji nemaju bicikle a žele sudjelovati, bicikle i e-bicikle je moguće i iznajmiti kod Bike Centar Krk. Uz sam bicikl, obavezna je i kaciga, pumpa, zračnica i dobra volja. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost, a detalji o rutama, kotizacijama i načinima prijave dostupni su OVDJE.

error: Content is protected !!