Igor Tkalčević umjesto Damira Kraljića na klupi NK Krk

U izboru novog trenera povjerenje je ukazano 47-godišnjem Igoru Tkalčeviću, nekadašnjem trofejnom igraču Cibalije, Osijeka i Rijeke

Damir Kraljić vise nije trener i sportski direktor NK Krk, a novim trenerom imenovan je Igor Tkalčević.

“Suradnja s Damirom Kraljićem sporazumno je okončana nakon godinu i pol dana obostranim dogovorom da će se svaka strana okrenuti nekim novim rješenjima i izazovima. NK Krk je zahvalan gospodinu Kraljiću na značajnom doprinosu stabilizaciji i ustroju kluba te vođenju sportskog segmenta u kojem je imao veliku podršku i potpuno povjerenje u samostalnom kreiranju sportske politike. Damiru Kraljiću želimo puno uspjeha u nastavku svoje profesionalne karijere”, ističu iz NK Krk.

U izboru novog trenera povjerenje je ukazano 47-godišnjem Igoru Tkalčeviću, nekadašnjem trofejnom igraču Cibalije, Osijeka i Rijeke koji se, nakon zapaženih rezultata u radu s mladim igračima u Opatiji i Rijeci, otisnuo u samostalne trenerske vode. Tkalčević je posljednji seniorski angažman imao u sirijskom Al-Ittihadu iz Alepa, nakon što je prethodno bio pomoćnik Dragana Tadića u Kataru.

S obzirom na višegodišnje iskustvo i dobro poznavanje nogometnih prilika u regiji, NK Krk ga vidi kao idealnu trenersku figuru za nadogradnju dobrih stvari koje su ostvarene posljednjih mjeseci te potvrdu da će procesi koji su pokrenuti posljednjih godinu dana nastaviti pratiti klupske ambicije.

error: Content is protected !!