Predstava Male scene stiže u Tower Centar Rijeka na Golden četvrtak

Drugi četvrtak u mjesecu postao je sinonim za dan brojne pogodnosti i popuste, duple bodove na Golden Tower kartici i neko zanimljivo događanja.

Rijeka – Pridružite se Golden četvrtku u Tower Centru Rijeka, svibanjsko izdanje održat će se ovaj četvrtak, 9.5. Drugi četvrtak u mjesecu postao je sinonim za dan brojne pogodnosti i popuste, duple bodove na Golden Tower kartici i neko zanimljivo događanja.

Očekuju vas posebne promocije u 60-ak trgovina Tower Centra Rijeka. Bilo da tražite modnu obnovu, sjajne poklone ili samo želite uživati u danu ispunjenom kupovinom, Golden četvrtak je savršen trenutak za posjet Tower Centru Rijeka.

Tower Center Rijeka tijekom 2024. godine obilježavanja jubilej – 150 godina od rođenja Ivane Brlić Mažuranić kroz različite aktivnosti u cilju popularizacije istraživanja djela, priča i likova naše najznačajnije spisateljice.

Stoga, ovog četvrtka Kazalište Mala scena iz Zagreba stiže u Tower Center Rijeka s predstavom prema sjajnoj bajci Ivane Brlić Mažuranić, “Sunce djever i Neva Nevičica”. Predstava će se održati u 18 sati, na 4. katu kraj info pulta centra.

Uz izvrsnu izvedbu nagrađivane predstave u kojoj glavnu ulogu igra Buga Marija Šimić. Uz čudesnu glazbu Mateja Meštrovića i nesvakidašnje rekvizite, svima dobro poznata priča pretvorit će se u uzbudljivu, napetu avanturu u kojoj gledatelj ima priliku biti junak ili junakinja i sudjelovati u radnji. Predstava u trajanju od 45 minuta je namijenjena osnovnoškolskom uzrastu djece. Vjerujemo da će Nevu, slušati bez daha, da će ih nasmijati i promijeniti pogled na čitanje priča. Svakako prije dolaska, naše male gledatelje pozivamo da se podsjete na priču i posegnu još jednom za knjigom Sunce djever i Neva Nevičica.

Također, Tower Center Rijeka će najsretnije mališane nagraditi besplatnom godišnjom članarinom za Gradsku knjižnicu Rijeka, sa željom da pročitaju što više zanimljivih knjiga.

error: Content is protected !!