Postanite dio komunikacijske platforme “Enjoy the view from Croatia”

Nakon odlično prihvaćenog komunikacijskog koncepta #CroatiaLongDistanceLove, Hrvatska turistička zajednica prošlog je tjedna pokrenula novu komunikacijsku platformu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske) putem koje sve ljubitelje putovanja na našim važnim, a posebice dalekim tržištima želi motivirati da se vrate ili po prvi put posjete Hrvatsku kada se za to steknu uvjeti.

Kampanja je ponajviše usmjerena na tržišta s kojih gosti, zbog situacije izazvane pandemijom korona virusa, nažalost neće tako brzo doputovati u Hrvatsku. Radi se o zemljama kao što su Velika Britanija, Skandinavske zemlje, Francuska, Italija, ali i dalekim tržištima poput Kine, SAD-a i Južne Koreje.

“Iz tog razloga, voljeli bismo da i vi podržite našu novu komunikacijsku platformu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske) i na taj način doprinesete imidžu hrvatskog turizma i pomognete u predstavljanju naših ljepote svjetskoj javnosti.

Bilo da ste iznajmljivač, vlasnik ugostiteljskog objekta, ugostiteljski djelatnik, djelatnik u agenciji, član turističke zajednice, stanovnik turističke destinacije ili jednostavno ljubitelj putovanja, pozivamo vas da nam pošaljete fotografiju ili video za koje mislite da će najbolje prenijeti ljepotu zbog koje gosti dolaze u vaše mjesto.”, ističu iz HTZ-a.

Za potrebe kampanje izrađena je posebna web stranica i Instagram profil na kojima se nalaze brojni predivni „pogledi iz Hrvatske“, a jedan od njih može biti upravo vaš pogled prema moru, zalasku sunca, livadi, trgu, ulici ili gradskom kutku. S tom slikom ili kratkim videom, svim ljubiteljima Hrvatske poslat ćemo djelić naše atmosfere, uljepšati dan, ali i pokazati da ih nismo zaboravili te da ih spremno čekamo u Lijepoj našoj čim se stvore uvjeti da nas mogu posjetiti.

Svoju fotografiju ili video možete poslati putem e-maila na adresu enjoytheview@htz.hr, zatim putem Instagram profila @enjoytheview_fromcroatia, a možete ih i podijeliti na vlastitom Facebook, Instagram ili Twitter profilu uz hashtag #EnjoyTheViewFromCroatia.

Sve ostale detalje kampanje možete pronaći na stranici www.croatia.hr.

Izvor: HTZ

error: Content is protected !!