“Chef’s season finale”: Restoran Vila Rova na najbolji način zaključuje sezonu, ali i najavljuje nove avanture

Trodnevni “Chef’s season finale” oproštaj je od ljetne sezone, ali ujedno i najava jednako ukusnih avantura koje slijede u sljedećoj godini

Dok se jesen zahuktava, Restoran Vila Rova poziva sve goste, gurmane i gastro entuzijaste na proslavu za kraj uspješne ljetne sezone, i to uz poseban meni chefa kuhinje pod nazivom “Chef’s season finale”.

Goste će tako u petak, subotu i nedjelju, od 27. do 29. listopada, u Reastoranu Vila Rova dočekati poseban meni po izboru chefa kuhinje, Marina Pleše. Bit će to posljednja ovogodišnja prilika za uživanje u gastro delicijama jednog od najperspektivnijih otočnih chefova, koji je posljednjih mjeseci oduševljavao svojim pristupom lokalnim namirnicama i sljubljivanjem tradicije s modernim izričajima, tehnikama i trendovima.

Uz vrhunske namirnice, lokalne začine, domaću morsku sol iz dubašljanske vale i spektakularan povratak simbola Dubašnice – žira te pregršt mašte i kreativnosti na tanjuru, Pleše je uspio restoran Vile Rova smjestiti u centar gastro zanimljivosti ovog dijela Hrvatske; a kroz svoj meni simboličnog naziva “Bridge” zaista izgraditi neke nove mostove i pružiti gostima nova iskustva za pamćenje.

Trodnevni “Chef’s season finale” oproštaj je od ljetne sezone, ali ujedno i najava jednako ukusnih avantura koje slijede u sljedećoj godini.

Cijena menija od 4 slijeda iznosi 60 eura po osobi, a dok se u petak i subotu nudi večera, u nedjelju je stol moguće rezervirati u vrijeme ručka.

Rezervacije se vrše na broj telefona +385/51 866 100 i e-mail info@restoran-vila-rova.com.

 

error: Content is protected !!