Počinju upisi djece rane i predškolske dobi u Dječji vrtić Katarina Frankopan

Prijave se primaju od 15. do 26. travnja 2024. godine, a rezultati upisa u Redoviti program i Posebni 5,5-satni program za djecu s težim teškoćama u razvoju za pedagošku 2024./2025. godinu objavit će se 13. svibnja

U travnju počinju upisi djece rane i predškolske dobi u Dječji vrtić Katarina Frankopan i to za sljedeće programe i objekte:

1. Redoviti program za djecu od jedne do tri godine života u:

– Dječji vrtić u sjedištu u Krku i područnim vrtićima: Područni vrtić Omišalj, Područni vrtić Njivice, Područni vrtić Malinska, Područni vrtić Milohnići i Područni vrtić Baška.

2. Redoviti program za djecu od tri godine života do polaska u školu u:

– Dječji vrtić u sjedištu u Krku i područnim vrtićima: Područni vrtić Omišalj, Područni vrtić Njivice, Područni vrtić Malinska, Područni vrtić Milohnići, Područni vrtić Vrh, Područni vrtić Krk, Područni vrtić Punat, Područni vrtić Baška, Područni vrtić Vrbnik i Područni vrtić Polje.

3. Posebni 5,5-satni program za djecu s težim teškoćama u razvoju za djecu od tri godine do polaska u školu u:

– Dječji vrtić u sjedištu u Krku.

Prijave se primaju od 15. do 26. travnja 2024. godine, a rezultati upisa u Redoviti program i Posebni 5,5-satni program za djecu s težim teškoćama u razvoju za pedagošku 2024./2025. godinu objavit će se 13. svibnja 2024. godine na mrežnoj stranici Vrtića www.dvkf-krk.hr, kao i na Oglasnoj ploči Vrtića u sjedištu i područnim vrtićima. Nova pedagoška 2024./2025. godina za koju se objavljuju upisi započinje 02. rujna 2024. godine.

Roditelj može predati jednu prijavu za upis, a povjerenstvo svrstava prijavu prema mjestu prebivališta, odnosno boravišta djeteta.

Prijave se primaju putem elektronske pošte ili poštom, preporučenom pošiljkom na adresu Grad Krk, Dječji vrtić Katarina Frankopan, Smokvik 7, 51500 Krk. Poslana pošiljka mora sadržavati žig koji dokazuje da je zaprimljena u poštanskom uredu zaključno s 26. travnjem 2024. godine.

Svi potrebni dokumenti, obrasci i dodatne informacije dostupni su OVDJE.

error: Content is protected !!