Pinel Krk vaša je prva destinacija za sigurnost i zaštitnu opremu!

U novom odjelu trgovine Pinel Krk u Nenadićima čekaju vas visokokvalitetni proizvodi po pristupačnim cijenama i uz vrhunsku uslugu

Otočanima dobro poznata trgovina Pinel Krk svoju je ponudu nedavno obogatila velikom novošću za maloprodajne kupce – u Nenadićima je otvoren odjel zaštitne opreme B4SAFE.

Odjel je otvoren u sklopu Prodajnog centra na adresi Nenadići 27C. Do sad je bio otvoren samo za veleprodaju, no sada djeluje i kao maloprodajna trgovina. U ponudi je visokokvalitetna zaštitna oprema, kako za pojedince tako i za brojčano veće timove, poput tvrtki i obrta.

Na jednom ćete mjestu naći zaštitnu obuću, zimsku i ljetnu radnu odjeću, gastro i medicinsku opremu, jednokratnu zaštitu, kišni program, odjeću visoke vidljivosti, opremu za rad na visini, varilački program, opremu za zaštitu glave, kao i zaštitu nogu i ruku.

Uz kompletnu zaštitnu opremu, klijentima je na raspolaganju i mogućnost tiska, štika ili printa logotipa ili natpisa.

U novom odjelu trgovine Pinel Krk u Nenadićima čekaju vas visokokvalitetni proizvodi po pristupačnim cijenama i uz vrhunsku uslugu. Više ne morate putovati na kopno u potrazi za vrhunskom zaštitnom opremom – sve što vam je potrebno nalazi se ovdje, na dohvat ruke.

Neka Pinel Krk postane vaša prva destinacija za sigurnost!

𝗢𝗱𝗷𝗲𝗹 𝘇𝗮š𝘁𝗶𝘁𝗻𝗲 𝗼𝗽𝗿𝗲𝗺𝗲 𝗕𝟰𝗦𝗔𝗙𝗘
Nenadići 27c, Krk
051 869 348

𝗥𝗮𝗱𝗻𝗼 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗲𝗺𝗲:
pon-pet 7:00-16:00
subotom 7:00-14:00

www.pinel-krk.hr

 

error: Content is protected !!