Picigin Fest Baška vraća se na najpoznatiju krčku plažu!

Picigin Fest Baška održava se već 11. godinu u nizu na Veloj plaži

Vela plaža u Baški na otoku Krku jedna je od najljepših plaža na Jadranu, a ovu subotu popodne rezervirana je za tradicionalni Picigin Fest Baška. Brojne ekipe sutra će dokazivati svoju uigranost, požrtvovnost i atraktivnost, a za najbolje ekipe i igrače osigurane su i vrijedne nagrade.

Ekipe se sastoje od minimalno četiri, a maksimalno pet igrača. Mogu biti muške, ženske ili kombinirane, a jedini uvjet je da su natjecatelji stariji od 16 godina. Mlađi natjecatelji mogu sudjelovati uz suglasnost roditelja. Ekipe se mogu prijaviti online na linku ili u subotu od 15 sati na mjestu događanja. Broj ekipa je ograničen.

Natjecanje kreće u 16:30 sati. Svaka ekipa imat će pet minuta za pokazati sve što zna i oduševiti stručni žiri i zahtjevnu publiku. Cjelodnevna zabava zagarantirana je uz dobru glazbu i odličnu atmosferu, a nakon natjecanja nastavit će se na službenom after partyju i dodjeli nagrada.

Picigin Fest Baška održava se već 11. godinu u nizu na Veloj plaži. Picigin je hrvatski amaterski sport koji se igra loptom na pješčanoj plaži, u plićaku. Igraju ga ljudi svih životnih dobi te je zaštićeno kulturno dobro Republike Hrvatske.

Više informacija o događanju možete pronaći na službenoj Facebook i Instagram stranici natjecanja.

error: Content is protected !!