„Palačinka mog života“ i Štamparova “Bolja polovica” ovog vikenda u Omišlju

U nedjelju, 16.10.2022. u 20:00 sati u Omišlju (Društveni dom), nastupit će Vlatko Štampar, jedan od najboljih hrvatskih stand up komičara sa svojom „Boljom polovicom“

Dvije predstave na rasporedu su ovoga vikenda u Društvenom domu u Omišlju, i to tako da će ponešto za svoj ukus moći pronaći i mališani, ali i odrasli.

15.10.2022. s početkom u 18:00 u Omišlju (Društveni dom) bit će održana dječja predstava „Palačinka mog života“.
Autor teksta i redatelj: David Petrović
Skladatelj: Srđan Badurina
Oblikovatelj svjetla: Sanjin Seršić
Izvode: David Petrović, Srđan Badurina (gitara) i Serđo Dlačić (bubnjevi)

Priča je to o kuharu koji cijeloga života mašta o tome da napravi najbolju palačinku na svijetu i pobijedi na natjecanju. U njegovoj kuhinji sve živi i svaki predmet ima dušu…Mislili ste da špinat, jaje i brašno ne govore? Prevarili ste se! U kuhinji Davida Petrovića događa se nešto posve neočekivano i još neviđeno. Natjecateljski šou program kakvog ni na najboljoj televiziji nećete vidjeti!

Na Festivalu hrvatske drame za djecu „Mali Marulić“ u Splitu 2013. predstavi je dodijeljena nagrada za najbolju predstavu od strane dječjeg žirija te stručna nagrada autoru Davidu Petroviću za izuzetno umjetničko ostvarenje.

Ulaz je slobodan.

16.10.2022. u 20:00 sati u Omišlju (Društveni dom), nastupit će Vlatko Štampar, jedan od najboljih hrvatskih stand up komičara sa svojom „Boljom polovicom“. Cijena ulaznice putem sustava www.mojekarte.hr je 60,00 kuna, a na dan predstave 70,00 kuna.

Dobro ili zlo? Materijalno ili duhovno? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. I zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?

Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom.

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

error: Content is protected !!