Ovog vikenda održava se 5. Food Revolution Day – Internacionalni Kongres zdravlja

Svakoga dana, od 9 do 15 sati, sve zainteresirane očekuje devet predavanja te jedna panel rasprava pri čemu će se predavanja u subotu održati na hrvatskome jeziku, a u nedjelju na engleskom jeziku

Ovoga vikenda, 27. i 28. studenog održat će se 5. Food Revolution Day – Internacionalni Kongres zdravlja, ove godine u svojoj online verziji putem prijenosa uživo na službenim Facebook stranicama Food Revolution Otok Krk te Probiona.

Na samome Kongresu sudjeluje 25 predavača koji dolaze iz cijele Hrvatske, zatim Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije, a stručnjaci su iz područja medicine, nutricionizma, prehrambene tehnologije, kineziologije i srodnih područja. Svakoga dana, od 9 do 15 sati, sve zainteresirane očekuje devet predavanja te jedna panel rasprava pri čemu će se predavanja u subotu održati na hrvatskome jeziku, a u nedjelju na engleskom jeziku.

Organizatori petog Food Revolution Daya su Udruga Termen i Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Probion a partneri su Healthy Meal Standard, Red Fork, Općina Malinska-Dubašnica, TZ Općine Malinska-Dubašnica, TZ Kvarnera, Međunarodna udruga studenata medicine Hrvatska, Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma te Hrvatski Zbor Nutricionista, uz medijsku i sponzorsku podršku niza tvrtki.

Sudjelovanje na Internacionalnom kongresu zdravlja je besplatno, a sve informacije o predavanjima i panelima dostupne su na Facebook stranici Food Revolution Otok Krk.

 

error: Content is protected !!