Otok Krk i danas “u crvnom”, most zatvoren za I. skupinu vozila

Zbog olujnog vjetra, most Krk zatvoren je od jutros za I. skupinu vozila

Olujna bura i danas je otok Krk “obojila u crveno”. Za Riječko područje, otoke, Istru, Kvarner, Kvarnerić i Velebitski kanal DHMZ je naime izdao upozorenje najvišeg stupnja, zbog snažne bure koja će tijekom srijede ometati promet i predstavljati opasnost za građane. Prema dostupnim podacima, najjači izmjereni udar bure od 144 km/h izmjeren je na Krčkom mostu jutros u 10 sati.

Zbog olujnog vjetra, most Krk zatvoren je od jutros za I. skupinu vozila – motocikle, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom.

Na autocesti A7 Draga (Rijeka Istok)-Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće i lokalnoj cesti Kraljevica-Križišće (LC58107) dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupine vozila).

 

error: Content is protected !!