Evo dresova u kojima će istrčati nogometaši u Plavo-zelenom finalu

Za 8 dana u Omišlju će se odigrati revijalna utakmica između Plavih i Zelenih na kraju sezone

OMIŠALJ Za osam dana igra se revijalna utakmica “Plavo-zeleno finale” u Omišlju koja će na kraju sezone okupiti najistaknutije nogometaše iz naše regije. Stigli su i dresovi u kojima će igrači istrčati na sportski spektakl. Utakmicu će u subotu 19. lipnja izravno prenositi TV Novinet. Prvi je put, otkako se nogomet igra u samostalnoj Hrvatskoj, da se organizira utakmica koja će okupiti igrače koji su obilježili sezonu. Publika će uživati u dobrim potezima, a igrači koji su često suparnici na terenu zaigrat će zajedno i družiti se nakon utakmice. Omišalj je izabran kao domaćin jer OŠK Omišalj slavi 90. godina postojanja.

Na utakmici će emisija Plavo-zelena liga dodijeliti priznanja najboljim igračima, strijelcima, trenerima, sezone 2020/21 u 3. HNL Zapad i 4. ligi Nogometnog središta Rijeka. Plavu i Zelenu ekipu vodit će ugledna trenerska imena: Damir Milinović, Nehajev Svast, Dušan Gruevski i Vladimir Jerić.

Organizatori utakmice su emisija o regionalnom nogometu “Plavo-zelena liga” odnosno Novinet TV, OŠK Omišalj i firma Nogomet event. Sponzori nogometnog događanja su Adria Oil, Via i Mikić grupa. Zahvaljujemo na podršci Nogometnom savezu Primorsko-goranske županije, Nikoli Turčiću, Damiru Kraljiću, firmi 2MB Hreljin, Vedranu Kružiću i svim nogometašima i trenerima koji su omogućili utakmicu.

error: Content is protected !!