Osvoji crni biser ovog listopada u Puntu

Rekreativna grupa će proći stazu od 27 kilometara, koju 90 posto čini makadamska podloga i panoramski pogled, te uz spust niz Put tri križa. Sportska biciklijada je pak namijenjena MTB Trail expertima

U subotu i nedjelju 9. i 10. listopada u Puntu se održava već tradicionalna, 11. biciklijada “Osvoji crni biser”. Biciklijada starta s obale u Puntu a namijenjena je obiteljima, rekretivcima i ozbiljnijim biciklistima s nešto više zahtjevnih kilometara u kotačima.

9. listopad tako je namijenjen Obiteljskoj biciklijadi za roditelje s djecom, koji će voziti po asfaltnoj i laganoj makadamskoj podlozi u dužini od 18 kilometara. Start je predviđen u 15 sati, a prijave započinju sat vremena ranije.

Dan kasnije na rasporedu su Sportska i Rekreativna biciklijada sa startom u 10 sati. Rekreativna grupa će proći stazu od 27 kilometara, koju 90 posto čini makadamska podloga i panoramski pogled, te uz spust niz Put tri križa. Sportska biciklijada je pak namijenjena MTB Trail expertima zbog zahtjevnosti i težine samih trailova.

Obavezna je kaciga, pumpa, zračnica, ispravan bicikl i dobra volja, a svi sudionici voze na vlastitu odgovornost.

Svaki sudionik će dobiti majicu biciklijade, okrjepu na stazi te sendvič. Kotizacija iznosi 50 kuna po osobi, dok djeca do 10 godina sudjeluju gratis. Kotizacija se plaća prije starta a prijave su obavezne putem online obrazaca dostupnih OVDJE.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 091 538 1042.

error: Content is protected !!