Osijek Open: Tri medalje i prvi bodovi za tri krčka karatista

Natjecalo se osmero sportaša, redom Matija Božić, Zara Burnić, Niko Depikolzvane, Nadia Ibrahimović, Amil Majetić, Matteo Mrakovčić Wermonth, Mia Maria Rudman i Ira Šekuljica

Ove subote, 19. studenog održan je Osijek Open, karate natjecanje koje je ujedno i prvi izborni turnir za europsko prvenstvo u karateu.

Karate klub Krk Croatia ovom prilikom predstavljalo je osmero sportaša, redom Matija Božić, Zara Burnić, Niko Depikolzvane, Nadia Ibrahimović, Amil Majetić, Matteo Mrakovčić Wermonth, Mia Maria Rudman i Ira Šekuljica. Sa osvojenim medaljama i bodovima za europsko prvenstvo, na Krk se vraćaju tri karatista – Matija Božić s osvojenim 2. mjestom, Amil Majetić s osvojenim 3. mjestom i Niko Depikolzvane s osvojenim 3. mjestom.

“Karatisti su se vratili puni dojmova, Matija, Amil i Niko sretni su s osvojenim medaljama i bodovima za predstojeće Europsko prvenstvo. Moramo spomenuti kako se ostatak ekipe borio kao da sutra ne postoji i bio veoma blizu osvajanja medalje, no nažalost sreća nije bila na njhovoj strani”, kažu iz Karate Kluba Krk.

 

error: Content is protected !!