Uvod u Advent u Malinskoj uz organizirano praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva

Ovogodišnji Advent razlikovat će se od prethodnih i po tome što se u tom razdoblju odvija Svjetsko nogometno prvenstvo

Turistička zajednica Malinska-Dubašnica najavljuje spektakularan Advent kakav Malinska još nije doživjela, a predblagdansko raspoloženje s prigodnim događanjima trajat će od prve adventske nedjelje, 27. studenog pa sve do Nove godine.

“Pripremili smo bogat zabavan i gastronomski program za djecu i odrasle, u najvećem i najboljem izdanju do sad, koji će uključivati paljenje lampica i prve adventske svijeće, Kuću Djeda Božićnjaka, prigodne koncerte, blagdanske radionice, neizostavne Dane bakalara u hotelu Malin, PUB kvizove Lipo je ganat po domaću, Adventsko jedrenje s lampicama i Božićno-novogodišnji koncert i još mnogo toga, a više informacija o Adventu donosimo uskoro”, najavljuju iz TZ-a.

Ovogodišnji Advent razlikovat će se od prethodnih i po tome što se u tom razdoblju odvija Svjetsko nogometno prvenstvo. Osim iz udobnosti svog doma, praćenje utakmica u dobrom društvu moguće je i u nekom od malinskarskih kafića.

“Donosimo Vam popis ugostiteljskih objekata u kojima ćemo zajedno navijati i pratiti Vatrene! Dosad su prijenos utakmica SNP potvrdili: Bracera Coffe & Wine Bar, Caffe Bar Mimi, Caffe Bar “Lady M”, Kavana Beleca, Restoran Noštromo i The Pirate Bay”, poručuju iz Turističke zajednice Malinska-Dubašnica.

error: Content is protected !!