Opljačkane prostorije udruge Plavo bijeli otok, članovi apeliraju: Vratite ukradeno, povući ćemo prijavu

“U duhu blagdana pozivamo počinitelje da nam vrate otuđene stvari ispred kućice gdje su i ukradene te ćemo sukladno tome povući i prijavu na policiji.”

Nepoznat netko provalio je u prostorije udruge Plavo bijeli otok u Krku i ukrao imovinu vrijednu skoro 50 tisuća kuna, objavili su na svojim stranicama članovi udruge u statusu kojim apeliraju na počinitelje da se sami jave i tako izbjegnu posljedice:

“Obavijest o provali u našu mobilnu kućicu u sklopu SRC Josip Juravić Pepi u Krku prilikom čega su nam otuđeni svi navijački rekviziti i sva ostala imovina udruge. „Nepoznati“ počinitelj između 11. i 23. prosinca otuđio nam je vrijednost od gotovo 50.000 kn u kapama, majicama, šalovima, hoodicama, kartama, zastavicama…

Sve koji imaju bilo kakvu informaciju o počiniteljima ili o nestalim stvarima molimo da se jave u udrugu ili na policiju gdje je provala i pljačka prijavljena. Dok se brojni članovi naše udruge u ovim teškim vremenima priključuju dobrovoljnim akcijama i volontiraju neki drugi imaju vremena i volje da bi na ovaj način pokušali opstruirati rad naše udruge!

I dok se cijela Hrvatska ujedinjuje kao i svi hrvatski navijači u zajedničkoj pomoći nastradalim područjima Petrinje, Gline i Siska nama se u vlastitom domu u gradu Krku događaju ovakve stvari. Ovo nije samo krađa jer robu sa našim logom i našim oznakama nije moguće preprodati niti nekome drugome ima ikakvu vrijednost već je to direktni napad na funkcioniranje naše udruge!

U duhu blagdana pozivamo počinitelje da nam vrate otuđene stvari ispred kućice gdje su i ukradene te ćemo sukladno tome povući i prijavu na policiji.

Članovi upravnog odbora udruge PLAVO BIJELI OTOK”.

error: Content is protected !!