Omišalj: Potpisan ugovor za izgradnju reciklažnog dvorišta za građevinski otpad

Načelnica Općine Omišalj Mirela Ahmetović i član uprave G.P.P. Mikić Nikola Turčić su potpisali navedeni ugovor i to na 20 godina uz godišnju naknadu u iznosu od 32.412 eura + PDV. Procjena troškova izgradnje reciklažnog dvorišta te pristupnog puta iznosi 290 tisuća eura

Danas je u zgradi Općine Omišalj potpisan Ugovor o osnivanju prava građenja na nekretninama k.č. 70/2 i 70/3 k.o. Omišalj-Njivice, čime se nositelj prava građenja obvezuje do lipnja 2024. godine izgraditi i staviti u funkciju reciklažno dvorište za građevinski otpad i pristupni put do istog.

Podsjetimo, Javni natječaj za osnivanje prava građenja na nekretninama u vlasništvu Općine Omišalj objavljen je u ožujku ove godine, a po završetku procedure Općinsko vijeće donijelo je Odluku o sklapanju ugovora na sjednici održanoj 5. svibnja.

Načelnica Općine Omišalj Mirela Ahmetović i član uprave G.P.P. Mikić Nikola Turčić su, u nazočnosti predstavnika Općine Omišalj i tvrtke G.P.P. Mikić, potpisali navedeni ugovor i to na 20 godina uz godišnju naknadu u iznosu od 32.412 eura + PDV. Procjena troškova izgradnje reciklažnog dvorišta te pristupnog puta iznosi 290 tisuća eura.

Na području primorsko-goranske županije ovo je drugo legalno reciklažno dvorište građevinskog otpada.

Foto i izvor: FB/Općina Omišalj
error: Content is protected !!