Odlični rezultati krčkih streličara na 29. Božićnom turniru u Varaždinu

“2022. godinu ispraćamo sa osvojenim mnogim medaljama, rekordima i titulama državnih prvaka i veselimo se nadolazećoj 2023. godini u kojoj očekujemo nove uspjehe naših streličara”, kažu iz trofejnog krčkog kluba

U nedjelju, 18. 12. 2022. u Varaždinu je u organizaciji SK Cekin održan tradicionalni 29. Božićni turnir / WA STAR , posljednji streličarski turnir u ovoj kalendarskoj godini na kojemu je, između 122 streličara iz 24 hrvatska i 1 kluba iz Austrije, sudjelovalo i 5 streličara iz krčkoga SK Maura kal.

Održano u ovo predblagdansko doba godine ovo je takmičenje prilika da se streličari u veselom raspoloženju oproste od tekuće i požele jedni drugima puno novih uspjeha u nastupajućoj godini.

Kako se i ove godine zbog velikog broja takmičara turnir odvijao u dvije smjene, odmoreni i naspavani, krčki su streličari nastupili u popodnevnoj smjeni.

Veteran, Mirko Baotić u konkurenciji seniora tradicionalnoga luka zauzeo je 2. mjesto. U kategoriji do 18 godina natjecala se Elhana Majetić koja je u disciplini složenog luka zauzela 6. mjesto. U najmlađoj kategoriji, dječaka i djevojčica do 13 godina nastupilo je troje mladih strijelaca. U disciplini djevojčica zakrivljenog luka natjecala se Taisha Kalajdžić i zauzela 2. mjesto. U disciplini golog luka, na svom prvom turniru, natjecali su se brat i sestra Niko i Marta Maravić. Dok je Niko zauzeo 1. mjesto među dječacima Marta je bila 3. među djevojčicama.

“2022. godinu ispraćamo sa osvojenim mnogim medaljama, rekordima i titulama državnih prvaka i veselimo se nadolazećoj 2023. godini u kojoj očekujemo nove uspjehe naših streličara”, kažu iz trofejnog krčkog kluba.

 

 

error: Content is protected !!