Od ponedjeljka cijepljenje seli iz zametske dvorane u glavnu zgradu NZZJZ PGŽ

Radno vrijeme novog glavnog cijepnog punkta u glavnoj zgradi Zavoda je svaki radni dan od 8:00 do 19:30 sati, a subotom od 8:00 do 15:00 sati

S obzirom na dosadašnju procijepljenost, ali i preboljenje bolesti COVID-19 u općoj populaciji,  masovno cijepljenje u organizaciji NZZJZ PGŽ više se neće održavati u dvorani na Zametu, a cijepni timovi premještaju se u produžetak pri glavnoj zgradi Zavoda, na adresi Krešimirova 52a.

Novi prostor u prizemlju zgrade Zavoda pogodan je za optimalan rad cijepnih timova te je prostorno dostatan za trenutne potrebe masovnog cijepljenja građana Rijeke i okolice, a koje se do sada uspješno odvijalo u sportskoj dvorani na Zametu.

Radno vrijeme novog glavnog cijepnog punkta u glavnoj zgradi Zavoda je svaki radni dan od 8:00 do 19:30 sati, a subotom od 8:00 do 15:00 sati.

NZZJZ PGŽ još jednom naglašava važnost stjecanja kolektivnog imuniteta, odnosno primovakcijancije te primanje tzv. booster doze,  pogotovo za starije osobe te osobe s kroničnim bolestima.

Aktualna strategija cijepljenja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i dalje će se aktivno prilagođavati trenutnoj epidemiološkoj situaciji u cilju zaštite građana i što kvalitetnije borbe protiv pandemije.

error: Content is protected !!