Objavljujemo ispravljene podatke: Danas na Krku nije bilo 18, nego 11 novozaraženih

Točan broj novozaraženih na Krku u posljednja 24 sata bio je 11, kao što je i navedeno u tablici Epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ-a koju prenosimo u nastavku.

Iako su prve službene informacije o broju novozaraženih na otoku Krku jutros govorile o 18 novih slučajeva, četiri manje no jučer, ispostavilo se da je ta brojka pogrešna.

Dežurni epidemiolog NZJZ PGŽ-a nam je naime proslijedio službeni podatak o 18 novih slučajeva, no naknadnom provjerom utvrđeno je da je došlo do nenamjerne pogreške, preciznije pogreške u tipkanju. Točan broj novozaraženih na Krku u posljednja 24 sata bio je 11, kao što je i navedeno u tablici Epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, potvrđeno nam je iz PGŽ-a u popodnevnim satima.

Jedan novi slučaj zabilježen je na području Dobrinja, 7 novih slučajeva zabilježeno je u Krku a još troje pozitivnih je s područja Malinske.

Ostali podaci o 195 novih slučajeva na području županije, ukupnom broju od 1555 aktivnih slučajeva COViD -19 bolesti te 86 pacijenata na bolničkom liječenju su točni.

error: Content is protected !!