“Naše misli su s ljudima kojima je ova nesreća nanijela gubitak i bol”: Krčki hoteli i kampovi priskočili u pomoć stradalim područjima

Valamar grupacija poslala je prema stradalim područjima 12 kućica s otoka Krka, a istovremeno su na našem otoku u svojim kapacitetima smjestili 10 obitelji.

Direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov u dogovoru sa županom Zlatkom Komadinom i načelnikom Stožera CZ PGŽ Mladenom Šćulcem razgovarala je s vlasnicima velikih kampova na području PGŽ-a vezano za prihvat stradalih od potresa i slanje kamp kućica na Banovinu.

Prema informacijama koje je dobila, Valamar grupacija poslala je prema stradalim područjima 12 kućica s otoka Krka, a istovremeno su na našem otoku u svojim kapacitetima smjestili 10 obitelji. Ukupno su u drugim Valamar objektima smjestili čak 200 ljudi.

Camping Omišalj – Krk također je jutros poslao 5 mobilnih kućica na potresom pogođeno područje Hrvatske.

“Naše misli su s ljudima kojima je ova nesreća nanijela gubitak i bol”, napisali su na društvenim mrežama, a smještaj obiteljima bez krova nad glavom punudio je neposredno nakon potresa i hotel Kanajt iz Punta.

Osim toga, Jadranka grupa s Malog Lošinja poslala je 25 kućica,  a kamp s Cresa šalje sutra 8 kućica.

error: Content is protected !!