Najbolje pivo i sjajna glazba: Počeo je 4. Punat Craft Beer Festival

I ovoga će puta vrhunsko craft pivo pratiti i sjajna glazba, za koju je u petak bio zadužen Petra Bornerova trio, a u subotu 13. kolovoza zasvitat će Whiteheadsi

Nakon tri više no uspješna izdanja, ovoga je petka započeo i četvrti Punat Craft Beer Festival, koji ponovo na jednome mjestu okuplja crème de la crème domaćih craft pivovara.

Varionica craft brewery, Pivnica i pivovara Mlinarica, Pulfer Brewery i Zmajska pivovara do 15. kolovoza će Puntarima i njihovim gostima ponuditi najbolje od sebe, a za one koji nisu ljubitelji piva tu je i GIN tonic corner by Tin Kovachichek te neizostavni BBQ Hot Yard food truck i veliki Volim Ljuto asortiman.

U ponudi su sljedeća piva:
ZMAJSKA PIVOVARA: Pale Ale, Therapy, Pils, Hazy Maze, Bunny Passion i Kolaboracija3
MLINARICA: Black Widow, Gösica i Bitter Hug
VARIONICA: Pop! Lager, Make Saison Not War, Take Your Mango And Go Kveik Yourself i Deep Dive IPA
PULFER : Ziher, Landsky, Ground&Pound i Cottonballs

I ovoga će puta vrhunsko craft pivo pratiti i sjajna glazba, za koju je u petak bio zadužen Petra Bornerova trio, a u subotu 13. kolovoza zasvitat će Whiteheadsi. Nedjelja je pak rezervirana za Vinka Ćemeraša & Tavli Tuuli.

Svaki dan održavaju se i natjecanja u jednoj od pivskih igara. U petak se igrao Cornhole, večeras je na redu BeerPong, a u nedjelju brzo ispijanje. Zbog vremena i prostora za petak i subotu mogu se prijaviti samo 4 ekipe, dok je nedjelja neograničena. Prijaviti se možete direktno na kućici za kupone ili porukom preko Facebooka. Prijave su besplatne!
Istovremeno, u Puntu se do 26. kolovoza može razgledati i putujuća izložba Prijatelji mora, Otok Krk – iz zraka, koja na trideset velikih formata predstavlja niz fotografskih zapisa nastalih fotografiranjem iz zraka, dronom ili iz zrakoplova. Uz prikaz svake destinacije na izložbenom panou posjetitelji se putem QR coda mogu povezati s matičnom turističkom zajednicom kojoj fotografija pripada te samo razgledavanje učiniti zanimljivijim i multimedijalnim. Radove je selektirao stručni tim festivala “Rovinj Photodays”, a izlažu Petar Trinajstić, Sanjin IlIć, Luka Tabako i Marko Paradžik.
error: Content is protected !!