“Nagazio” do 182 km/h pa pretjecao kolonu na Krčkom mostu

Riječ je o 23-godišnjem hrvatskom državljaninu kojega je posada presretača snimila u 8,14 sati dok je upravljajući motociklom marke „Yamaha“, riječkih registracijskih oznaka, na dionici A7 u blizini čvora Hreljin u velikom prekoračenju brzine

Tijekom jučerašnjeg dana posada policijskog presretača Policijske uprave primorsko-goranske zabilježila je više prekršaja prekoračenja dozvoljenih brzina kretanja vozila, kao i drugih prometnih prekršaja.

Izdvajamo vozača motocikla koji je na auto cesti A7,  iz smjera Križišća prema Krku počinio nekoliko prekršaja.

Riječ je o 23-godišnjem hrvatskom državljaninu kojega je posada presretača snimila u 8,14 sati dok je upravljajući motociklom marke „Yamaha“, riječkih registracijskih oznaka, na dionici A7 u blizini čvora Hreljin u velikom prekoračenju brzine, te nakon toga u pretjecanju s desne strane kolnika u dva navrata te u pretjecanju kolone vozila na Krčkom mostu preko pune linije. Kretao se brzinom od 182 km/h na dijelu prometnice gdje je ograničenje brzine 100 km/h te nastavio dionicom Sv. Kuzam – Kraljevica – most  Krk.

Zbog počinjenja navedenih prekršaja, u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izdani su mu prekršajni nalozi s ukupnom novčanom kaznom u iznosu od 15.500 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima odgovarajuće kategorije na razdoblje od 13 mjeseci.

error: Content is protected !!