Na srnu kod Malinske naletjelo vozilo, reakcija vozača uljepšat će vam dan

Jedna je nesretna srnica jučer izazvala pravi mali zastoj u prometu nedaleko kružnog toka kod Malinske. Mlada životinja imala je tu nesreću da je upravo u trenutku kada je iskočila na cestu naišlo vozilo slovenskih registarskih oznaka. “Bliski susret” bio je neizbježan, no srećom po srnu za volanom se našlo više ljudi koji je nisu strpali u bunker (pa u padelu), nego su zaustavili promet i pomogli joj da se skloni na sigurno.

Iako ošamućena i u šoku, srnica se uspješno osovila na noge i naposlijetku ipak sama odšetala sa prometnice, na radost svih koji su strpljivo pričekali da dođe k sebi.

“Neki Slovenac ju je udario autom, ali uspjela je pomalo prijeći u grmlje. Nadam se da je preživjela”, rekao nam je Marino Abramović, koji je fotografirao nesvakidašnji prizor.

Fotografija je objavljena u Facebook grupi Problemi u prometu – Rijeka i okolica, gdje je izazvala brojne reakcije, od onih koji se nadaju da je životinja prošla bez ozbiljnijih ozljeda, do onih koju su u ovoj slici vidjeli samo propuštenu priliku za gulaš.

error: Content is protected !!