mVisitor: Jedinstvena aplikacija za jednostavniju digitalnu prijavu gostiju

“Kroz našu aplikaciju podigli smo kvalitetu i omogućili smo direktniju komunikaciju svih korisnika sa Turističkim zajednicama”, istaknuo je vlasnik Dean Verbanac.

Rab i Lopar pridružili su se nizu gradova i općina iz Istre i Dalmacije koje su svojim iznajmljivačima omogućili besplatno korištenje sustava mVisitor. Budući da naš portal pokriva turistički razvijeno područje i među našim čitateljima zasigurno je mnogo iznajmljivača, kontaktirali smo Deana Verbanca, vlasnika pulske kompanije Intersoft technologies kako bismo se sami uvjerili oko čega se diže tolika prašina.

Deane, šta razlikuje mVisitor od ostalih sličnih aplikacija na tržištu?

Prije svega moram napomenuti da na tržištu ne postoji ništa slično mVisitoru. mVisitor prije svega olakšava, pojednostavljuje, digitalizira proces prijave gostiju. Iznajmljivačima je maksimalno pojednostavljen proces prijave koja se praktički radi jednim klikom. S te strane nismo iznenađeni što su upravo oni ti koji su prvi prepoznali kvalitetu mVisitora i što nam pomažu u stvaranju novih kontakata sa gradovima, općinama i Turističkim zajednicama.

Ali na našem tržištu postoje aplikacije za prijavu gostiju.

Postoje aplikacije koje omogućavaju skeniranje dokumenata gostiju i ništa više. To se može i kroz našu aplikaciju. Dodatno na to, mVisitor ima i „pre check-in“ opciju kroz koju gosti na jednostavan način iznajmljivaču dostavljaju svoje podatke, koje nakon toga iznajmljivač jednostavno prosljeđuje u eVisitor. Kroz našu aplikaciju podigli smo kvalitetu i omogućili smo direktniju komunikaciju svih korisnika sa Turističkim zajednicama.

Činjenica da je svaki gost koji je obavio „pre check-in“ automatski preusmjeren na web sadržaje od važnosti za TZ u kojem boravi, jako je zanimljiva gradovima i općinama jer uvelike približava gostima brojne digitalne sadržaje u koje se ulažu znatna sredstva.

Kako ja mogu postati korisnik mVisitora?

Aplikaciju možete skinuti kao i svatko. Na žalost nećete ju moći koristiti ukoliko nije dogovorena suradnja između nas i vaše Turističke zajednice. Svakodnevno nas kontaktiraju brojni zainteresirani iznajmljivači koje na žalost tada moramo preusmjeriti prema njihovim Turističkim zajednicama.

Sezona je počela. Da li je sada kasno za gradove i općine da uđu u vaš mVisitor sustav?

Budući da trenutačno vlada izniman interes iznajmljivača, da se u ovo vrijeme rade prijave gostiju, dostavljaju određene informacije iznajmljivačima, upravo sada je vrlo povoljno vrijeme za ulazak u ovakav projekat. Pogotovo ako se uzme u obzir da uvođenje jednog digitalnog sustava ovakvog tipa zaista ne zahtjeva previše napora jer iznajmljivači već znaju o čemu se radi, a mVisitor je iznimno jednostavan za korištenje.

 

error: Content is protected !!