Medijsko obrazovanje je važno: Pridruži se projekcijama i diskusijama za djecu i mlade u Krku

U pratećem programu ljetne škole, u utorak 13. i četvrtak 15. rujna u Kinu Krk održat će se projekcije filmova za djecu i mlade praćene diskusijom, s početkom u 18 sati

Ljetna škola medijske i digitalne pismenosti, u kojoj će nastavnice i nastavnici osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske upoznati „iz prve ruke“ snimanje i montažu podcasta te kratkog dokumentarnog filma, održava se od 12. do 16. rujna u Krku.

“Kako provesti i kvalitetno dokumentirati intervju? Koje prizore i zvukove dostojne najljepših dokumentaraca nam nudi otočki okoliš? I kako čuvamo prirodu koju vidimo danas za održivije i zelenije sutra? Neka su to od pitanja na koja ćemo odgovore davati zajedno, učeći načela i tehnike snimanja i montiranja zvuka i slike”, najavljuju organizatori.

U pratećem programu ljetne škole, u utorak 13. i četvrtak 15. rujna u Kinu Krk održat će se projekcije filmova za djecu i mlade praćene diskusijom, s početkom u 18 sati.

Ljetna škola je organizirana u sklopu projekta „Medijsko obrazovanje je važno.MOV“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

error: Content is protected !!