Marina Punat Grupa izdašno darovala svoje radnike

Uspjeha ne bi bilo bez angažmana svakog od zaposlenika Marina Punat Grupe ponaosob, na čemu im uprava i članovi društava grupacije iskazuju veliku zahvalnost i pri tome ne ostaju samo na riječima

Prosinac je mjesec u kojem se zbrajaju dojmovi godine na izmaku i planira iduća. Svi se nadaju da su ugroze pandemije konačno iza nas. Grupacija Marina Punat Grupa s ponosom bilježi izvrsne poslovne rezultate. Nautička je djelatnost pokazala svu svoju žilavost u krizom pogođenom turizmu, čak i u ova vremena energetske i mirovne krize.

Iako mali, Punat je globalno poznat upravo po tome što se ovdje razvio pravi brodograditeljski i nautički centar, primjer ugledne, uspješno vođene, moderne i inovativne grupacije. Ove  godine Marina i Brodogradilište Punat primili su brojne nagrade i priznanja, a godina je posebno obilježena proslavom jedinstvene, 100. obljetnice poslovanja brodogradilišta. Malo je poduzeća uopće koja se mogu pohvaliti stoljetnim, kontinuiranim poslovanjem kao što to može puntarski škver.

Marinu i brodogradilište posjećuju brojni menadžeri i koncesionari s raznih strana svijeta jer žele naučiti kako primijeniti i razvijati ovaj provjereno uspješan model rada.

Uspjeha ne bi bilo bez angažmana svakog od zaposlenika Marina Punat Grupe ponaosob, na čemu im uprava i članovi društava grupacije iskazuju veliku zahvalnost i pri tome ne ostaju samo na riječima.

Radnici u grupaciji Marina Punat Grupa ni ove godine  nisu ostali uskraćeni pa su tako svi zaposlenici grupacije s trenutno aktivnim ugovorom primili blagdanski božićni dar u naravi u iznosu od 700 kuna (uz uskršnji dar od 300 kuna), a uz to je Marina Punat Grupa svojim radnicima u povodu nadolazećih blagdana isplatila i božićnice od čak 5.000 kuna. No, to još nije sve – zaposleni u grupaciji su primili i nagradu za  trud i doprinos uspješnom poslovanju u visini od čak 7.500 kuna, a isplaćuje im se i novčana paušalna naknada za podmirenje troškova prehrane koja za punu godinu rada iznosi 6.000 kuna,  naravno, sve to u razmjernom dijelu za svaki puni  mjesec rada.  Božićnice i nagrade dobili su djelatnici Marina Punat Grupe, u čijem sastavu su Marina Punat, Brodogradilište Punat, Marina Commerce, Hotel & Resort Marina Punat (hotel Kanajt).

Marina Punat Grupa uvijek nastoji pružati potporu djelatnicima i u obiteljskom životu stoga su za djecu djelatnika mlađu od 15 godina povodom blagdana Sv. Nikole dali dar u iznosu od 1.000 kuna, a za svako novorođeno dijete zaposlenik prima izdašni novčani dar od čak 10.000 kuna.

Sve to grupaciju Marinu Punat Grupa na listama najpoželjnijih poslodavaca drži među vodećima.

 

error: Content is protected !!