Majstorikrk.com: Najbrži most između izvođača i klijenta

Krčani su od pradavnih vremena na glasu kao vrijedni ljudi i vrhunski majstori. Spominju to i povijesni zapisi, ali i oni moderni, suvremeni, kao i broj obrta i tvrtki koje već godinama uspješno posluju na Zlatnom otoku.

Krajem 2019. godine upravo s ciljem lakšeg povezivanja izvođača radova i njihovih klijenata na otoku Krku pokrenut je portal majstorikrk.com.

„Odmah u početku pokazao je veliki interes, kako izvođača, tako i njihovih klijenata! Iako je bilo mnogobrojnih upita iz drugih branši, portal je ostao usmjeren samo na građevinu i poslove vezane za nju“, objašnjavaju s portala majstorikrk.com.

Tako se na portalu mogu naći izvođači od grubih građevinskih radova, pa sve do čišćenja i održavanja zgrada.

„Otok je već godinama poznat po velikom broju kvalitetnih i pouzdanih izvođača a ovim putem omogućili smo im da povećaju broj svojih klijenata. Najveća prednost portala je podjela izvođača prema kategorijama, što klijentu donosi brži i lakši pronalazak istog“, kažu s portala majstorikrk.com.

U dvije rubrike, Građevina te Uređenje i održavanje, podijeljene su sve usluge koje vam mogu zatrebati. Od „sitnih“, ali i te kako bitnih radova poput čišćenja i održavanja, preko PVC-a, bazena, elektro i vodoinstalacija, do iskopa i radova „ključ u ruke“ – majstorikrk.com danas su najbrži i najpouzdaniji most između izvođača klijenta te time i iznimno vrijedna platforma za sve koji nude ili traže bilo koji oblik građevinske usluge.

Usmena preporuka oduvijek je bila najbolja vrsta marketinga, ali u današnje vrijeme kad na scenu stupa „Z generacija“  itekako je poželjno biti digitalno prisutan i dostupan „na klikomet“ mišem.

Ako ste do sada majstora na Krku tražili samo usmenom preporukom, od sada to napravite – digitalnim putem!

Sve informacije o portalu www.majstorikrk.com dostupne su putem e-maila info@majstorikrk.com.

 

error: Content is protected !!